Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekti 100
Povratak na članak

Država stavlja u funkciju 100 objekata

Nude se vile u Lovranu, Opatiji, Dubrovniku, hotel Iž, češka vila na Visu, Duilovo u Splitu, Goli otok, Vjesnik u Zagrebu...

Komentari 3

KU
kum002
17:56 31.07.2014.

Evo ja vam dajem odmah prijedlog .uredite goli otok i zatvorite sve politicare ukljucujuci i sebe.

VL
BL
blesotina
11:06 01.08.2014.

Zašto Goli otok???On bi bio naš najunosniji projekt...doslovno ih stirat i nek pridonose državi obradom kamena, plaću dobit neće jer je DRŽAVA U GUBITKU!!!

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:00 25.08.2014.

...stop stihijskim prodajama... treba napraviti točan popis državne imovine... zatim napravit popis državnih i javnih službi koje imaju ili nemaju vlastite prostore... zatim sve državne i javne službe koje nemaju svoj vlastiti prostor te plaćaju skupe najamnine privatnicima smjestiti u državne prostore (vojarne i sl...) a nakon toga vidjeti što je preostalo i planirati dalje....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.