Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manji vanjski dug
Povratak na članak

Država otplatila 4,7 milijardi kuna više nego u siječnju 2016.

Padu duga pridonijelo je i jačanje kune u odnosu na euro, a u idućim mjesecima očekuje se nastavak razduživanja svih sektora

Komentari 4

DU
Deleted user
23:24 09.05.2017.

Postoji li ijedan dokaz za ovu tvrdnju i za sve ostale spektakularne napretke koje građani ne osjećaju ?? Ili su ovo izvješća po uzoru na Agrokor ???

VL
SD
sdpesticid
21:25 09.05.2017.

ekonomija rh šlepa se na pozitivnom ekonomskom trendu eu-e i svijeta. čim malo kihne tamo opet smo u gabuli i nema tog maga koji će moći nešto pozitivno učiniti na dobrobit rh jer nema ni ''r'' od ozbiljnih reformi.

VL
SO
sokodnaranče
19:56 09.05.2017.

Na njemackom ima uzrecica: "Wer kann, der kann."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.