Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marija Rukavina:
Povratak na članak

'Ljudi će uplatiti kad vide to lišce djeteta, ali koliko bi se skupilo kad se ne bi znalo kome ide'

Humanitarne akcije hvalevrijedne su u svojoj nakani, ljudskosti i učinku, u to nema sumnje. I baš zbog želje da svako bolesno dijete dobije najbolju moguću šansu za liječenje, uza svu emotivnu euforiju legitimno je pitati i – kako to postići?

Komentari 5

PR
pravednik2
14:33 04.04.2019.

Crkva koja se tako strastveno bori za nerođene bi se mogla malo više zauzeti i za rođene.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
14:25 04.04.2019.

prije pisanja teksta razlučite razliku između redovnog i eksperimentalnog liječenja. problem je upravo u eksperimentalnim liječenjima jer su ta liječenja rizik i država nažalost odbija takva liječenja. istina, ima mnogo načina da se osigura novac ali nažalost to neće nitko napraviti... evo npr kad je umirala djevojčica Nora, onda je bio aktualna gej parada. Jesu li oni rekli "ajmo ove godine lovu koju smo dobili za paradiranje da dademo Nori za liječenje"... jesu malo sutra. Opet smo mi građani skupljali novac, nažalost djevojčica je umrla. tako i sve ove druge udruge gledaju svoj interes i sisanje proračuna. za bolesne i bolesnu djecu ih nije briga.

VL
MA
Malenkost
15:06 04.04.2019.

Zalosna Stvarnost! Hrvatska djeca kao pokusni kunici!? i to jos preskupo placeno! Nazalost postoje neizljecive bolesti i tu se nista ne moze medicinski napraviti. Tek ako se neki ljekovi u istraznoj fazi pokazu kao ucinkoviti kod pokusa s zivotinjama onda se moze pricati i o pokusnim klinickim slucajevima. Dati HR djecu u ovaj rani i prerani stadij studija, jest nelogicno i porazno ma s koje strane se to promatralo. Nehumano je i od Klinika od sirotinje uzimati donirani veliki novac i to uz njihovo znanje da ne postoje sanse izljecenja. Ta nehumanost je najnizi nivo "Nehumanosti" jer se iskoristavaju roditelji tesko oboljele djece i to jos iz siromasnih zemalja. A gdje je statistika dosadasnjih slucajevat tih doticnih klinika ili slicnih kod pokusaja ljecenja? Svi su umrli gospodo svi! Ovo je nevidena Hajka i Histerija!! za osuditi!! najostrije

VL
DU
Deleted user
14:52 04.04.2019.

zna li netko dobrog neurologa za djecu pošto je djevojčica od godinu i tri mjeseca gubi svijest i treba pregled pošto u našoj bolnici ga nema pa je pedijatrica preporučila privatnog u Zg dok roditelji to trenutno ne mogu platitii -ima lii i gdje dobar neurolog koji radi preko HZZO-

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.