Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farmaceuti
Povratak na članak

Država nas udara novim nametom, no posljedice će osjetiti pacijenti

Ne može se tako rješavati problem potkupljivanja liječnika, negoduju u farmaceutskoj industriji.

Komentari 3

OB
-obrisani-
08:48 14.04.2010.

Da li ste vi blesavi ili se samo tako cesljate? Sponzoriranje lijecnika na taj nacin je strogo zabranjeno u EU. Lijecnik ce raditi za dobrobit kompanije lijekova, a ne za pacijente! Budale! PLJUC!

VL
MO
momak23
10:07 14.04.2010.

Jadni farmaceuti i farmaceutska industrija,to je najveće leglo novca i najveća svijetska zavjera!

VL
TA
_tajnica
12:26 14.04.2010.

Užasno je jednostavno hračkati. Ali liječnicima poslodavac (a to je država) ne plaća i ne omogućuje dodatnu edukaciju. Bolesti ima i dalje i neke od njih se sve uspješnije rješavaju novim saznanjima i novim preparatima. Nije sve stalo na onome kad se završio studij ili specijalizacija. Kad bi se taj novac usmjerio prema edukaciji - moglo bi se pričati o nečemu, ali sad se radi isključivo samo i jedno o parafiskalnom nametu. Nikada ne bih nikome poželjela situaciju u kojoj postoji lijek, ali liječnik za njega nikad nije čuo, ili još gore - HZZO ga nema na svojoj listi pa ga liječnik ne smije niti primjeniti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.