Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Držao pola kilograma heroina na automobilskoj instrument-ploči

heroin
Arhiv VL/Reuters
31.12.2009.
u 11:46

Policija je na izlazu s autoceste na naplatnim kućicama u Dugopolju jučer oko 2.30 sati zaustavila citroen C8 koji je vozio Ivica M. (33) iz Kaštel Novoga, a na instrument-tabli ispred suvozača Joze T. (40) iz Lećevice nalazila se plastična vrećica sa 521 gramom heroina.

SPLIT - Policija je na izlazu s autoceste na naplatnim kućicama u Dugopolju jučer oko 2.30 sati zaustavila citroen C8 koji je vozio Ivica M. (33) iz Kaštel Novoga, a na instrument-tabli ispred suvozača Joze T. (40) iz Lećevice nalazila se plastična vrećica s 521 gramom heroina.

Pretragom Jozine kuće u Lećevici nađeno je još 911 grama speeda, 17 grama marihuane, 24 bočice po 10 mililitara metadona, šest mobitela, dvije vage za precizno mjerenje i 15.700 kuna za koje policija sumnja da su zarađene preprodajom droge.

U vozilu su nađena još tri mobitela i dvije SIM kartice, a u kući u Kaštelima u kojoj Ivica živi s djevojkom nađen je pištolj sa 44 komada streljiva koji nelegalno posjeduje.

Policija sumnja da je Jozo T. veće količine droge nabavljao u BiH i krijumčario je u Hrvatsku, prepakiravao u manje pakete od 50 do 100 grama i dalje je preprodavao na području Splita. Ivicu je angažirao zbog prijevoza droge iz BiH.

Vrijednost zaplijenjenih opijata na nelegalnom narkomanskom tržištu procijenjena je na oko 400 tisuća kuna. Privedeni su istražnom sucu koji je nakon saslušanja Jozi T. odredio pritvor, a Ivicu je pustio da se brani sa slobode.

Ključne riječi

Komentara 2

RH
rhodney
12:01 31.12.2009.

majstor! nadajmo se da ce mu se ispitati i porijeklo imovine, ja tesko da mogu kupiti spaceka a ne C8. ovaj ubija sa svojim poslom, nadajmo se postenoj kazni

GO
Goblin
23:14 31.12.2009.

... na instrument-tabli ispred suvozača ... he, he, čini se da su zemljaci bili ušlagirani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije