Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovarali i o političkoj situaciji

Druženje s Milanovićem u Istri: Bio je to ručak za 5, prijatelja i kolega, nastavit ćemo

Zoran Milanović i Željko Jovanović
Foto: Željko Jovanović/Facebook
1/5
29.01.2019.
u 17:26

Razumijem interes javnosti, ali nema potrebe puno prepričavati neformalno druženje kojemu cilj nije bilo donositi nikakve konkretne zaključke ni odluke - odgovorio je kratko Jovanović

Nakon što je SDP-ov Željko Jovanović na Facebooku objavio fotografije s druženja u Istri na kojem je bio i Zoran Milanović u javnosti se odmah počelo nagađati da se tu nešto sprema.

- Razgovarali smo o aktualnoj političkoj situaciji u državi. Naravno da smo svi svjesni da to treba promijeniti i razgovarali smo kako to napraviti - otkrio je jedan od SDP-ovac za 24 sata. Ipak sudionici nisu bili spremni otkriti previše o čemu se zapravo razgovaralo. 

Već neko vrijeme se Zorana Milanovića spominje kao potencijalnog predsjedničkog kandidata, no on za sada, ne otkriva svoje namjere.

- Dobro smo se družili i, naravno, razgovarali o mnogim temama, od sporta i glazbe, preko kulinarstva i savjeta za pripremu ribe, do politike, izbora i ‘fotomontaža’. Bio je to ručak za 5, prijatelja i kolega, koje mi redovito održavamo svakih nekoliko mjeseci i nastavit ćemo u istom ritmu i ubuduće.

Bilo je tu, naravno, i pjesme, a najbolji glas imaju Miha i Peđa - kazao je Jovanović. 

- Razumijem interes javnosti, ali nema potrebe puno prepričavati neformalno druženje kojemu cilj nije bilo donositi nikakve konkretne zaključke ni odluke - odgovorio je kratko Jovanović. 

Na ručku s Milanovićem bili su saborski zastupnici Peđa Grbin, Siniša Hajdaš Dončić, Mihael Zmajlović i Vedran Babić, koji su prije nekoliko mjeseci suspendirani s dužnosti u Predsjedništvu SDP-a. U “dobrom društvu” uz spomenutog Željka Jovanovića bili su zastupnici Damir Mateljan i Damir Tomić, Dalibor Prevendar iz zagrebačkog SDP-a te Roland Fable iz porečkog ogranka stranke, koji je ujedno bio domaćin.

Pogledajte video: Marasov šou u Saboru: Hrvatski F-16 izgledat će ovako

 

Komentara 35

CH
che99
18:17 29.01.2019.

nije Jovanović svjestan koliku je štetu nanio SDP-u svojim laprdanjem i samom pojavom... izuzetno iritantan tip... a glasam za ljevicu uvijek ali nikada više za ovakvu sa Berom, Jovanovićem, Marasom ...to je proljev-ica a ne ljevica... bezveznjaci

Avatar Apsalar
Apsalar
18:13 29.01.2019.

Mogu pojest... mogu i popit... al radit, e to je već teže... U kolikom je ono dugu Miki ostavio SDP i državu...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:29 29.01.2019.

Peđa opet opleo Thompsona a mogao bi sad u ćuzi završit, situacija se drastično promjenila 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije