Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Žigmanov:
Povratak na članak

'Društveni položaj Hrvata u Srbiji je otežan, imamo slučajeve nasilja i govora mržnje'

Žigmanov dodaje kako se bilježe i problemi u području obrazovanja tako da Grad Subotica i Vlada Vojvodine aktivno sprječavaju i onemogućavaju donošenje ključnih dokumenata nužnih za osnutak obrazovnog centra za Hrvate

Komentari 3

DU
Deleted user
18:52 28.02.2020.

Društveni položaj Hrvata u Srbiji je otežan e pa gospodine moj i društveni položaj Hrvata u Hrvatskoj ne da je otežan nego ugrožen skroz.

VL
MA
majkomila
21:19 28.02.2020.

Normalno da se tako ponašaju. Jadni Srbi i u Srbiji se osjećaju ugroženo. Siroteki.

VL
ZN
znamistinu
15:11 28.02.2020.

Gospodine Pleovicu hocete li vec jednom nesto poduzeti osim sto mazite jaja Pupovcu i sjedicte sa Vucicem na rucku u bruxelles svaki par dana? Pa zar te nij esram? Placen si od Hrvata da radis za njih a radis za druge? poslao si u Eu Buricku koja gura Srbiju u Eu dok se Hrvate maltletira na sve strane u Srbiji. Gori si od Tita. Dokle vise?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.