Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tisno
Povratak na članak

Drugog dana Garden festivala atmosfera sve opuštenija

Drugog dana Garden festivala koji se održava u Tisnom atmosfera je sve opuštenija

Komentari 6

DU
dugi
21:41 05.07.2012.

Da li je to slucajno "Vrtni Festival"????? Naravno, "vrtni" ne zvuci tako otmjeno kao "Garden", jer na kraju Hrvatski jezik je ipak nesto prosto, a mi zelimo biti otmjeni, kao Englezi na primjer, pa se sramimo svojeg. Fuj!!

VL
AU
autoritet
21:57 05.07.2012.

Primjećujem nekoliko vrlo lijepih parova s**a.

VL
ĆA
ćaćaća
22:33 05.07.2012.

samo cuga i mećava:))

VL
MI
mightymraz
06:52 06.07.2012.

ok! par cica i nekoliko losih tetovaza. al meni nekaj nije jasno. A to je sto se tici cura koja se suncaju bez gornjeg dijela badica. Mislim, meni je to zakon i slobodno neka se suncaju tako, ali me zivciraa kada onda dode neki "novinar" i onda to lijepo poslika i stavi javno da se vidi. Dal on ide od svake osobe i pita dal moze staviti njenu sliku na internet ili ne? Jer da sam ja cura i da me tak netko slika ili da mi curu slikaju i stave na net, mislim da bi nekome ruke i noge potrgao.

VL
PI
Pikador
08:12 06.07.2012.

Ima pravo slikat i cike...kad ih cura ionako pokazuje na javnom mjestu.Plaža je javno mjesto. Ne sekiraj se,te cure objavljivanje golih cika ne sekira.Al obično ih pokazuju one kaj i nemaju baš kaj za pokazati.

VL
DO
dobritza
09:24 06.07.2012.

joj što će biti posla za onkologe i dermatologe po engleskoj....ova ekipica tako ne bi smjela biti na suncu ovako blijeda i roza....organizatori, dajte ih malo educirajte!!!!!!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.