Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregled tjedna

Drugi rade nogometne akademije, a mi imamo samo lika u Međugorju u bijegu od policije i stvar opet funkcionira

Zdravko Mamić dolazi na Sud BiH, gdje će danas biti odlučeno da li će biti izručen u RH
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/7
07.09.2019.
u 09:59

Nakon točno polovice kvalifikacijskih utakmica u skupini, Hrvatska s tri pobjede i jednim porazom dijeli prvo mjesto s Mađarskom

SUBOTA, 31.8.

Potres u Hrvatskom nogometnom savezu, izazvala je šokantna vijest iz Splita, gdje je Hajduk pobijedio Dinamo. Okolnosti u kojima se taj incident dogodio, još se utvrđuju na relaciji Međugorje-Zagreb, ali već sada je izvjesno da na nogometnim terenima više nikada u zviždaljku neće puhnuti sudac Damir Batinić. Dobro, nije svirao penal za Hajduk, ali je propustio, nakon iritantnog vodstva Hajduka, Dinamu pokloniti dva.

NEDJELJA, 1.9.

U Poljskoj se obilježava 80-a godišnjica početka Drugog svjetskog rata. Na obilježavanje nisu pozvali Putina, izgleda da nisu impresionirani žrtvama koje je podnio ruski narod, ali zato je tamo bila naša predsjednica Grabar-Kitarović. Njen dolazak šokirao je mnoge. Nisu je očekivali, jer je Hrvatska jedina zemlja na svijetu u kojoj Drugi svjetski rat još traje.

PONEDJELJAK, 2.9.

Godinama se traži konačno rješenje srpskog pitanja u Hrvata, a bilo nam je ispred nosa! Senzacionalno otkriće, objavio nam je dr. Miroslav Škoro u gostima kod doajena hrvatskog novinarstva, Velimira Bujanca. Dr. Škoro je najavio da će ukinuti Pupijev SDSS, a mi smo ostali zabezeknuti, jer je sami toga nikada ne bi sjetili. Ograničavanje kretanja i oduzimanje imovine Srbima se nije spominjalo. Polako...

UTORAK, 3.9.

Čekajte, vi to nas zezate? Podignuli su optužnicu protiv Gazde i troje jataka, jer su navodno jamili 1,25 milijuna eura. Čovječe, više je njegova princeza Iva Srculence u godinu dana potrošila na torbice ili na proučavanje vortexa na krstarenju s Anom Bučević. Normalno, Gazda je na optužnicu uzvratio stand up nastupom u kojem je rekao da on ugovore nije ni čitao, jer je gradio Hrvatsku! I to mu je hvala...

SRIJEDA, 4.9.

Ne znamo kako će se braniti boksač, doktor znanosti, ugledni HDZ-ovac, nevjerojano veliki vjernik, prijatelj svih političara i biskupa, Plenkijev suigrač s hakla, bivši saborski zastupnik i humanitarac Damir Škaro, kojega se tereti za silovanje kolegice na radnom mjestu, ali je već sada potpuno jasno da je egzorcist fra Smiljan Kožul u HAK trebao biti pozvan zbog istjerivanja đavla, a ne zbog blagoslova prostorija.

ČETVRTAK, 5.9.

Naoko bezazlena vijest, digla je Split na noge! Splićani, vjerni poštovatelji teorije determinističkog kaosa, admirala Loše, znaju kako to ide. Najprije vam kažu da će Kinezi na Klisu napraviti novi KBC, a onda vam pokucaju na vrata i isele vas u Dugopolje ili Dicmo, oslobađajući prostor za horde turista, koje nerviraju glupi domoroci. Dubrovnik je preventivno zabranio ministru Kujundžiću dolazak u Grad.

PETAK, 6.9.

Nakon vijesti da je druga ekipa Hrvatske nogometne reprezentacije pobijedila Slovačku u gostima 4:0 i da su Perišić i Brozović oštetili okvir slovačkog gola i pomaknuli ga za pola metra, sastala se posebna komisija FIFA-e, kojoj je zadatak utvrditi u čemu je problem s Hrvatima. Drugi rade nogometne akademije, a mi imamo samo lika u Međugorju u bijegu od policije i stvar opet funkcionira... kako to?

 

Komentara 19

Avatar mustafa1
mustafa1
10:40 07.09.2019.

o kakvim akadeimijama i kampovima trkelja ovaj novinarcic? njemacka je cetverostruki svijetski prvak a gdje su njezini kampovi i akademije ??? treba nam nacionalni stadion a nikakve akademije i kampovi.

PL
Plavetnilo
10:49 07.09.2019.

Otkuda iskopašte ovoga. Intelekt i poštenje nisu reference za pisati u ovom pamfletu od novina.?

DO
dopizdilomi
10:45 07.09.2019.

Malo, malo pa članak o kriminalcu. Da to nije možda kampanja za predsjednika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije