Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA JEDNA OSOBA

Drugi put u deset dana: Pošta u Slavonskom Brodu ponovno na meti razbojnika

Screenshot/Google Maps
01.03.2023.
u 14:50

Kod počinitelja je pronađeno oružje i otuđeni novac. Iz policije su poručili kako će više detalja moći priopćiti po završetku kriminalističkog istraživanja, ali kako smo neslužbeno doznali, poštu je opljačkao muškarac zrelije dobi.

Ista poslovnica Hrvatske pošte po drugi put u samo deset dana ponovno se našla na meti razbojnika. Naime, u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske u srijedu oko 12,55 sati zaprimljena je dojava o počinjenom razbojništvu uz prijetnju oružjem u poslovnici pošte u Slavonskom Brodu.

Radi se o poslovnici u Zrinskoj ulici koju je nepoznati muškarac 20. veljače već polio benzinom te natjerao prestrašenu djelatnicu na bijeg kroz stražnja vrata. Iz policije nisu mogli potvrditi radi radi li se u novom slučaju o istom počinitelju te je li u tom trenutku na radnom mjestu bila ista zaposlenica koja je i prvi put napadnuta. U svakom slučaju, razbojnik koji je u srijedu opljačkao poslovnicu ubrzo je dolijao.

Naime, iz policije su izvijestili da su oko 13.40 sati, manje od sat vremena nakon pljačke, pronašli osobu koju sumnjiče za počinjenje kaznenog djela razbojništva, Također, kod počinitelja je pronađeno oružje i otuđeni novac. Iz policije su poručili kako će više detalja moći priopćiti po završetku kriminalističkog istraživanja, ali kako smo neslužbeno doznali, poštu je opljačkao muškarac zrelije dobi.

Komentara 1

XN
xnet0822
07:08 02.03.2023.

Sad mu slijedi zatvor i dugotrajno liječenje od ovisnosti, pa mu više neće pasti ni na kraj pameti droga, kockanje/klađenje i lihvarenje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije