Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čelni čovjek

Drugi čovjek Al-Qa'ide poginuo u zračnom napadu SAD-a

alqaida
10.09.2012.
u 18:27

Al-Shihri, inače saudijski državljanin, poginuo je po izlasku iz svog doma u južnoj jemenskoj pokrajini Hadramawt

Drugi čovjek Al-Qa'ide, Saeed al-Shihri poginuo je u zračnom napadu zajedno s pet osoba koje su bile s njim u automobilu, potvrdio je izvor iz jemenskog ministarstva obrane. Al-Shihri, inače saudijski državljanin, poginuo je po izlasku iz svog doma u južnoj jemenskoj pokrajini Hadramawt.

Jemenske vlasti vjeruju kako je raketu koja je pogodila automobil u kojemu je bio Al-Shihri ispalila američka bespilotna letjelica, prenose svjetski mediji. SAD nije komentirao smrt drugog čovjeka Al-Qa'ide, no poznato je kako su i prije korištene bespilotne letjelice u lovu na članove terorističke organizacije koji obitavaju u Jemenu.

>>Talibani su ljutiti na Al-Qa'idu i svjesni da ne mogu pobijediti

Komentara 4

RE
@rea
20:42 10.09.2012.

Jednim udarcem 6 muha, produktivno.

AN
Antidominium
20:43 10.09.2012.

Bahati i bezobrazni, za njih ne postoji suverenitet jedne države već vršljaju, hapse i ubijaju gdje god stignu. Kada njima dođu to napraviti onda predsjednik kaže - ko nije s nama taj je protiv nas- Sjetimo se hapšenja i po Europi.

IR
irani
08:49 11.09.2012.

Mrtvi teroristi su dobri teroristi. Svakim danom im se povecava broj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije