Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obamin izbor

Druga 'špijunka Amerike' organizirala 'erotske večeri'

Avril Haines
Reuters/PIXSELL
14.06.2013.
u 10:38

Kao 24-godišnjakinja Haines je napustila studij te je 1994. godine sa svojim bivšim dečkom preuredila bivši striptiz klub i u njemu otvorila "Adrian's Book Cafe" gdje su se okupljali ljubitelji erotike.

Izbor američkog predsjednika Baracka Obame za zamjenicu direktora američke agencije CIA, 43-godišnja Avril Haines, je u prošlosti organizirala \'erotske večeri\' u svojoj knjižari, piše New York Post.

Kao 24-godišnjakinja Haines je napustila studij fizike na Sveučilištu Johns Hopkins te je 1994. godine sa svojim bivšim dečkom, 29-godišnjim pilotom, preuredila bivši striptiz klub u Baltimoreu i u njemu otvorila \"Adrian\'s Book Cafe\" gdje su se okupljali ljubitelji erotike.

Jednom mjesečno je obožavateljima erotike naplaćivala večeru uz svijeće na kojima su se čitali erotski tekstovi. - Erotika je postala rasprostranjenija jer su ljudi pokušavali imati seks bez seksa - kazala je tada Haines Baltimore Sunu te dodala kako su drugi tražili fantazije kako bi zanimljivijima učinili svoje monogamne veze.

- Erotika nudi spontanost i obrate, a to utječe na svakoga - dodala je. Priznala je da su se isprva bojali tko bi se mogao pojaviti na tim večerima. - Mislili smo da će doći gomila prljavih starih muškaraca - kazala je sada \"druga špijunka\" Amerike.

>>\'Najveća tajna CIA-e da su joj najbolji agenti žene!\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije