Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija
Povratak na članak

Dronom protiv krađa voća i povrća

U akciju su bili uključeni interventni policajci i motociklist, koji su u koordinaciji s operaterom drona nadzirali poljoprivredne površine

Komentari 3

RE
reborn
11:00 03.07.2019.

Nadam se kako se zbog ovog poteza u borbi protiv organiziranog kriminala određena skupina neće osjetiti "posebno ugrožena" i "pod udarom policije", te kako njihov predstavnik neće izjaviti "da se radi o mjerama usmjerenim direktno protiv njegove manjine". Mislim, budimo realni - hoće, ali valjda imaju dovoljno pameti pa da shvate kako je krađa prekršaj (i kazneno djelo), a ne temeljna odrednica nečije kulture.

VL
AN
Antidominium
14:23 03.07.2019.

Da se htjelo u akciju protiv njih vremena ima već nekoliko godina. Cigani masovno prodaju poljoprivredne proizvode na Zelenoj tržnici u Zagrebu. Pitam vas kada je cigo bio radnik i k tome još zemljoradnik.

VL
BO
borcanac
16:34 03.07.2019.

A imateli dozvolu od kajtazija za dronove

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.