Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

Drogu vrijednu više od 200.000 kn skrivali čak i u anusima

heroin
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
24.03.2010.
u 14:55

Pronađeno je 197,6 grama heroina visoke kakvoće. Uhićenoj petorki koja je uhićena na parkiralištu benzinske crpke na brodskoj dionici autoceste Zagreb-Lipovac prijeti kazna zatvora do tri godine.

Policija u Slavnonskom Brodu privela je pet osoba zbog zloporabe heroina koji su pokušale raspačati na području Brodsko-posavske i susjednih županija. U nedjelju popodne na raskrižju Ulice sv. Antuna i sjeverne brodske obilaznice u volkswagen passatu pronađena su dva paketića sa 54,5 grama heroina, namijenjenog za preprodaju, a pretragom stanova 41-godišnjeg vozača i 48-godišnjeg suvozača u Županji djelatnici PU vukovarsko-srijemske pronašli su još 42 grama heroina.

Da se heroin pokušao raspačati i drugim nelegalnim kanalima, potvrđeno je na konferenciji za novinare PU brodsko-posavske.

Na parkiralištu benzinske crpke na brodskoj dionici autoceste Zagreb-Lipovac u utorak oko 20 sati zatečene su i uhićene tri osobe, 31-godišnjak i 29-godišnjakinja iz Osijeka te 36-godišnjak iz Slavonskog Broda.

Kod Osječana je pronađeno 49,7 grama heroina, a kod 36-godišnjaka iz Broda 51,4 grama iste droge, koje su, kaže Boris Janč, načelnik Odjela kriminalističke policije PU brodsko-posavske, sakrili čak u anusima.

- Riječ je o heroinu visoke kakvoće pa bi nakon miješanja s mljeveniom šećerom na nelegalnom tržištu narkotika pronađena droga dosegla vrijednost 200-njak tisuća kuna. Svih pet osoba uhićeno je i privedeno istražnom sucu. Prijeti im kazna zatvora do tri godine.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
pravdoljub
19:50 24.03.2010.

kakva neznalica novinar , valjda im prijeti od 3 godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije