Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Drame oko krštenja djeteta, a kukavički šute na višemilijunske prevare

04.09.2022. u 08:21

Umjereni konzervativac kao što je Mate Uzinić nije pravilo nego iznimka u Crkvi u Hrvatskoj

Komentara 12

IS
isijavanje
09:58 04.09.2022.

Zar nije krštenje direktni "posao" Crkve i zar nisu krađe direktni "posao" državnih institucija? Zašto se miješa-zašto se ne miješa?! 😏 Ne možete ga imati u sve rupe, odlučite se jeste li bi, lez, hom ....

UD
Udbaš
09:32 04.09.2022.

Dragi gospodine , pokušajte pisati o nekoj drugoj temi osim o ovoj u kojoj ste u potpunom sukobu interesa pa ćete se iznenaditi koliko vas uredništvo smatra relevantnim izvan potrebe za frustriranim crkvanim službenikom koji će pljunuti na Crkvu. Što se tiče milijuna, dužni ste prijaviti kriminal, (možete i objaviti imena ako pravnici misle da nećete vi i vl biti tuženi ze klevetu) ako znate za njega ili ste sudionik u lopovluku. Koliko god bile teške rane koje vas bole, nećete ih zaliječiti mržnjom, ali ćete sve jasnije pokazivati da u sukobu vas i Crkve nije bio problem u Crkvi.

DU
Deleted user
09:52 04.09.2022.

Najviše se bune oni koji i sami ne žive u skladu s crkvenim naukom, tako da takvima nije problem sjediti na zaručnikom tečaju i slušati o predbračnoj čistoći dok su već trudne ili već imaju djecu i moralizirati drugima, obraz kao đon od cipele, licemjerja na sve strane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije