Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinutost raste
Povratak na članak

Dramatičan skok cijena goriva uzdrmao Europu: 'To je trošak od 200 eura mjesečno, uskratit ćemo si ljetovanje'

Dizel često košta koliko i benzin, kao u Švedskoj gdje su zabilježene najviše cijene u Europi. U ponedjeljak, cijena dizela ondje je na mnogim crpkama prešla rekordnih 25 kruna odnosno 2,31 eura po litri. Jednako je i u Njemačkoj gdje litra goriva SuperE10, koje odgovara bezolovnom benzinu 95, stoji sada u prosjeku 1,82 eura, a dizela 1,76 eura.

Komentari 4

PU
Pup
09:49 09.03.2022.

Igre prijestolja! Nekima ide i dobro, kao nikad, prodaju oružje kao nikad, prodaju naftu, plin po šest puta većoj cijeni od potrebne, prodali su tobožnja cijepiva, što je slijedeće?? Kreatori kaosa iz tobože ugrožene Moskve, zabrinutog Washingtona, Londona, Berlina, Pariza, prelijevaju se na europsku sirotinju. Harač rajo, harač daj! Najskuplje plaćaju dragi ukrajinci, krvlju, životima, patnjom, ostali će posegnuti u izlizane i zapišane džepove i pregrmjeti ovo.

VL
ŽZ
Željeznički (Zeleni) most u ZG
09:53 09.03.2022.

A pazi katastrofe, taksisti mušterije čekaju na stajalištima umjesto da bespotrebno kruže gradom. I još voze na dizel. Bar im je zrak čišći.

VL
DU
Deleted user
21:28 11.03.2022.

Bome će se krasti gorivo iz kamiona,lokomotiva i građevinskih strojeva pa preprodavati.

VL
TA
tabula
13:56 11.03.2022.

Kako se ovce fino dovedu u red! Prvo smo dobijali plin slobode po znatno višim, a sada višestruko višim cijenama, sada se promovira i nafta slobode (normalno mnogo skuplja). Šta je slijedeće? Kruh slobode? Mlijeko slobode? Zdravlje slobode? Itd. itd. slobode? E pa nabijem ja takvu slobodu, a s njom i takvu demokraciju. Ps. Od cijena takvih sloboda imaju koristi samo milijarderi, razni Sorosi (legalni šverceri), slična bratija i antikristi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.