Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 2 UJUTRO

Završila drama u Makarskoj: Uhićen rastrojeni muškarac koji je prijetio da će skočiti

Drama u centru Makarske, muškarac prijetio da će skočiti sa zgrade, policija ga  uhitila
Foto: Matko Begovic
1/6
15.07.2023.
u 10:19

S muškarcem je trenutno pregovarač, a čeka se dolazak još jedne ekipe specijalne policije

U makarskoj Ulici Vladimira Nazora odvija se prava drama od 2 sata u noći kada je 45-godišnji Makaranin, sjedeći na rubu balkona, počeo prijetiti da će izvršiti samoubojstvo skokom s 9. kata zgrade. 

Prema saznanjima Slobodne Dalmacije, oko zgrade vlada 'talačka kriza' - susjedna Ulica kipara Meštrovića zatvorena je za promet, a na 9. katu zgrade skupili su se pripadnici policije, specijalne policije, vatrogasaca i Hitne pomoći. Prvi je plan bio doći do muškarca ljestvama, no onda je zaprijetio da će skočiti pa se od akcije odustalo.

U stanu su se osim 45-godišnjaka nalazile njegove dvije kćeri koje su sklonjene na sigurno, te supruga, kojoj je Makaranin izlazak iz stana dozvolio oko 6 sati nakon čega je odvezena kolima Hitne pomoći. Ustanovljene su joj lakše tjelesne ozlijede.

S muškarcem je razgovarao pregovarač, a situacija je završena oko 9:20 sati kada je muškarac uhićen, priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske.

VIDEO Muškarac satima prijetio da će skočiti s balkona u Makarskoj

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar marela
marela
11:03 15.07.2023.

A bolje da se ubio, ovako ce sigurno opet nekad nastaviti raditi ..anja, a mozda i nekog drugog lišiti zivota.......

NO
Nostromo
10:31 15.07.2023.

Taj nije ni planirao baciti se sa 9 kata. Da je htio nebi nikome ništa rekao, već otišao i poletio sa red bull daje ti krila.

DE
Dex
10:08 15.07.2023.

Rakije rakije amo ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije