Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi neupsjeh
Povratak na članak

Drama u Kraljevskoj mornarici: Projektil se srušio odmah nakon lansiranja, ministarstvo poriče problem

Projektil je trebao preletjeti nekoliko tisuća kilometara prije bezopasnog slijetanja u Atlantik između Brazila i zapadne Afrike. Umjesto toga, projektil je pao u ocean blizu mjesta gdje je lansiran, u blizini obale Floride

Komentari 3

XA
xaron
22:12 21.02.2024.

Njihova mornarica je katastrofa. Video smimak pokazuje F-35 pada sa palube nosaca QE pravo u more, 2 njihova broda se sudare u Bahrienu u po bijela dana a nigdje drugih brodova na vidiku, nosač aviona PoW je van upotrebe zbog problema sa propelerom jer posada nije podmazala njegovu osovinu(?), nosač aviona QE nije u akciji protiv Hutija jer nema posade za prateči brod….

VL
ZI
ziva___istina
15:47 21.02.2024.

Ne radi sa konvencionalnom glavom, a radi sa nuklearnom. Dokazite i pokazite.

VL
HO
homofobic
15:17 21.02.2024.

Vidjeli smo slicne "uspjehe" ruSSke mornarice na paradi pred puno uzvanika i TV. To je izgleda moda!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.