Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA?

Drama s bogatim investitorom na Braču izmiče kontroli, pogledajte snimke: 'Gradonačelnica s hordom ljudi buldožerom ruši svoj grad'

02.05.2022.
u 15:58

Vlada se nudi kao posrednik, a gradonačelnica Supetra tvrdi kako je u sporu sa Svptrvs hotelimae država, a ne Supetar.

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar horuk
horuk
16:11 02.05.2022.

Neradnici uvjek traze neku svoju specijanu pravdu i napadaju poduzetnike. Ni ova gradonacelnica bez radnog staza nece popustiti dok njenih 15% ne legnu na konto nekog rodjaka. Tako to bar u Istri funkcionira. A ova revolucionarka ne zna drugacije.

Avatar SileZla
SileZla
20:05 02.05.2022.

I komentari su dokaz da Hrvatska mentalno nije spremna za tržišno gospodarstvo i vladavinu prava. Nije gradio na tuđem, nije gradio na pomorskom dobru, nego je novcima iz Amerike kupio hotel i zato je na udaru. Ovo je još jedno upozorenje našim ljudima u inozemstvu da nipošto svoje teško stečene dolare ne ulažu u zemlju radnika i seljaka.

BS
Blue_shirt
17:58 02.05.2022.

Mozda sam manjina, ali u ovom slucaju sam na strani investitora. Sigurno nije sve 100% cisto ni kod njega, ali je isto cinjenica da je netko zaradjeni novac u americi prebacio u RH i tu ulozio i izgradio, izmedju ostalog kako bi turisti mogli donositi novce kako nhemu kao vlasniku, tako i RH kroz pdv ali i lokalnoj zajednici kroz trosarine, tur.naknade i indirdktno kroz povecanje vrijefnosti ostalih zemljista i kroz komunalne naknade A jos jedna interesantna sklonost medija nigdje nisam vidio da su u naslovima navedeno da je sdp nacelnica rusila... da je neka druga stranka sigurno bi bilo u naslovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?