Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštećena i nasukana plovila
Povratak na članak

Drama na moru zbog lošeg vremena: Brojni turisti zvali u pomoć, jedni se nasukali brodicom kod Zadra

Imate li video ili fotografije nevremena ili šteta nakon nevremena? Šaljite nam ih na dojavi@vecernji.net

Komentari 6

SI
sisavac
11:58 08.10.2021.

ja bih im naplatio spašavanje, jer su svjesno, unatoč jasnoj prognozi, išli na more. tak oda si drugi put oni, a i ostali, budu jako dobro vagnuli kad unajme jedrilicu, a prognoza je loša, da ipak isplove. nema ti bolje škole od one koju osjetiš na svojem džepu. balade o hrabrim spasiteljima su ipak za djecu priče, život košta, nisu oni išli ribe lovit da se prehrane, pa ih na povratku nevrijeme stuklo, već su išli se provoditi, a vidimo da ih se spašava o narodnom trošku.

VL
ZA
zagabria111
11:40 08.10.2021.

Svaka čast članovima kapetanija i onima koji pomažu. Ljudskost nema cijenu

VL
SA
SI aka SI
11:30 08.10.2021.

jedrilica se unajmljuje puno ranije dok još nikako ne možeš znati prognozu, biser moraš biti da isploviš po takvom vremenu

VL
Avatar Proleter
Proleter
12:30 08.10.2021.

Jedino o čemu jedriličari moraju voditi brigu po ovakvom vremenu jest da su jedra na vrijeme skraćena ili spuštena i da im se užad ne vuče po moru. Tada je plovidba jedrilicom sigurna i po najtežem vremenu.

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
11:20 08.10.2021.

Neki uvijek uče na teži način.

VL
DU
Deleted user
11:11 08.10.2021.

Stvarno trebaš biti BISER da unajmiš jedrilicu a da nisi provjerio vremensku prognozu koja već danima govori o pogoršanju vremena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.