Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se na Facebooku

Drago Prgomet: Nostradamus je rekao da će Hajduk biti prvak

Drago Prgomet
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
23.02.2015.
u 14:27

Potpredsjednik HDZ-a Drago Prgomet oglasio se na Facebooku nakon što ga je predsjednik te stranke Tomislav Karamarko nazvao Nostradamusom

Potpredsjednik HDZ-a Drago Prgomet oglasio se na Facebooku nakon što ga je predsjednik te stranke Tomislav Karamarko nazvao Nostradamusom.

– Nostradamus je rekao da će Hajduk biti prvak :) Što vi mislite? – napisao je Prgomet.

Podsjetimo, Karamarko je jučer reagirao na Prgometovu izjavu kako "ne želi biti u HDZ-u koji će radikalnom retorikom učiniti da Milanović ostane premijer".

– Svojom retorikom samo iskazujem domoljublje te poštovanje Domovinskog rata, dr. Franje Tuđmana i naših branitelja. Njome i ukazujem na to da trebamo započeti s drugim domovinskim ratom – s borbom za svako radno mjesto, svako neobrađeno polje, ostanak svakog mladića i djevojke koji žele napustiti Hrvatsku. Ako je to radikalna retorika, ja ću s njom nastaviti. Primijetili ste da smo s tom „radikalnom retorikom“ pobijedili na svim izborima u zadnje dvije i pol godine – suprotno od onog što je najavljivao „Nostradamus“ Prgomet. Pobijedit ćemo i na parlamentarnim! – rekao je između ostalog predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. 

>> 'Neću tražiti sankcije protiv 'Nostradamusa' Prgometa, ali mnogi članovi šalju zahtjeve' 

>> 'Ne želim biti u HDZ-u koji će radikalnom retorikom učiniti da Milanović ostane premijer'

Komentara 33

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
14:37 23.02.2015.

Nije valjda da je i Prgometu teško palo što je narod svrgnuo Josipovića...?

PI
pismeni
14:43 23.02.2015.

G. Prgomet, da situacija u našoj zemlji nije toliko loša ova vaša prepiska bila bi nekome i simpatična. Ovo vam je posljednji trenutak da se uozbiljite!

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
15:17 23.02.2015.

...ego... ego...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije