Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U utorak u 12 H

Drago Prgomet na chatu Barometra

Drago Prgomet
Foto: Marko Prpić/Pixsell
28.09.2015.
u 16:12

Chat počinje u utorak u 12 sati, u njemu mogu sudjelovati stalni korisnici Barometra, a sve zainteresirane čitatelje pozivamo da se prijave na Barometar.hr i prate razgovor uživo

Najnoviji Crobarometar Ipsos Pulsa svrstava MOST Bože Petrova među koalicije koje bi nakon ovih parlamentarnih izbora mogle odlučivati o tome tko će sastavljati novu vladu, a prognozira se da bi mogli osvojiti šest saborskih mandata.

Što za snagu i rejting MOST-a znači činjenica da im se pridružio Drago Prgomet i je li bivši potpredsjednik HDZ-a "džoker" kojim MOST definitivno nadrasta lokalne okvire i postaje ozbiljan politički faktor na nacionalnoj političkoj sceni? Kome će Prgomet i Petrov na izborima uzeti glasove i što će se događati ako se doista nađu u situaciji da o njima ovisi formiranje nove vlade? Koje su to reforme na kojima će inzistirati i postoje li uvjeti pod kojima bi ipak pristali podržati SDP ili HDZ u formiranju nove Vlade?

To su samo neka od pitanja o kojima ćemo u utorak na chatu Barometra razgovarati s Dragom Prgometom. Chat počinje u 12 sati, u njemu mogu sudjelovati stalni korisnici Barometra, a sve zainteresirane čitatelje pozivamo da se prijave na Barometar.hr i prate razgovor uživo.

>>Petrov i Prgomet idu sa sloganom: Most ili post

>>Drago Prgomet džoker Bože Petrova za okršaj s Milanovićem i Holy

Komentara 30

CR
CROLINDA
09:53 29.09.2015.

ma kakav prgomet to nije za ozbiljne politike on samo nešto mrvelja i tlapinja blagosvešteno uostalom ko je se usrićio s prilivodom ti su ljudi nepouzdani kao zid koji misliš naslonit ćeš se pa proletiš kroza nj

MI
MikiPrdekana
19:57 28.09.2015.

MOST-napokon sposobni, mladi, pošteni,dokazani u svojim sredinama, bez okova ustaša i partizana

BO
boovuu
18:37 28.09.2015.

šta nam poučnog može kazati nezahvalan čovjek ? svečenici (fratfi iz BiH) su ga školovali i umjesto to da potvrdi sa ponosom on se toga stidi. kao što je zaboravio podršku svečenika zaboravit će i podršku birača koji mu dajuu glas. ako uspoje ući u sabor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije