Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Björn Höcke

'Dragi mladi afrički ljudi, za vas nema budućnosti i doma u Njemačkoj i u EU!'

05.02.2024.
u 22:19

Za oduzimanje prava ​AfD-ovu čelniku u Tiringiji Höckeu da bira i bude biran peticiju je potpisalo gotovo 1,7 milijuna stanovnika Njemačke. Optužuju ga za nacizam

Ključne riječi

Komentara 3

MA
majeltomoguce
23:45 05.02.2024.

Samo bi ukazao na par "sitnica". Dakle Njemačka je uvela dvostruko državljanstvo za ne EU stanovništvo prije 2 tjedna. Par dana kasnije Erdogan je registrirao stanku naziva "Za ljude sa stranim korijenima" i ide na izbore za EU parlament. To je samo probni balon jer nema puno glasača pošto stranci još nemaju pravo glasa jer nisu dobili dvojno državljanstvo. Sad pustite maštu da radi i recite što će biti za 10-20 godina kad svi ti stranci dobiju dvostruko državljanstvo? Glasovat će za SPD ili nedaj Bože za CDU??? AAhahahaha pa pa Njemačka! Onda ćete plakati za Höckeom!

BA
Barba56
23:27 05.02.2024.

Ovaj ima pravo na svoje misljenje , pitanje je hoce li ga Njemci birati tj. njegovu partiju .

BE
Berlioz
23:52 05.02.2024.

Krajnje je nedemokratski ali i opasno zabranjivati i oduzimati prava. To je uvijek korak prema totalitarizmu jer se uvijek povlači pitanje tko će biti taj koji će određivati kome će ići zabrana i za što točno. Pokušajte zamisliti da to pravo ima netko tko je na suprotnoj strani vašeg političkog spektra pa će vam biti jasno kolika opasnost vreba iza takvih totalitarnih prijedloga. Sloboda i demokracija moraju biti zajamčeni ili ne postoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije