Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europa kopira SAD i Japan
Povratak na članak

Draghi kreće u akciju dizanja cijena u EU

U sljedećoj godini najavljena je nova procjena politike ESB-a

Komentari 5

DU
Deleted user
10:23 23.12.2014.

globalizam made in "USA". bogati su gladni novca koji če im namiriti bijelosvijetska sirotinja i srednji sloj gdje još postoji.A sve to je več davno osmislilo otac wall streeta. Scenarij velikog "praska" je pri kraju i odnijeti če puno puno života,ne u globalnom ratu več kroz mnogo ratišta diljem svijeta.

VL
KO
kojesta
19:22 22.12.2014.

sto je u stvari ecb? diktatura koja ide u pravcu otimacine i osiromasenja evropskih naroda. draghi zeli infl. stopom samo spasiti italiju i francusku, sto je ali vrlo malo vjerojatno. svi insideri i ekonomi upozoravaju da bi 2015 moglo doci do velikog big-bang kraha. euro nema sance da se odrzi dulje od godinu dana. pad benzinskih cijena i kaos zdrmale su burze ne samo u rusiji, u oslu i u londonu, vec i u kataru i ateni slobodan pad. osim toga, slijedece godine bi bank of england i fed mogli poceti s povisenjem kamata (ne mogu vjecito ostati niske), a to znaci puknuce kreditnog balona i krah imob.trzista. zato svi koji se vesele jeftinim kreditima i ulazu u imobilije budu grdo nadrljali. letjet ce krediti i akcije oko usiju. to predvidjaju njem. ekonomi (napr. ch.m. schmidt) i engl (armstr.economics), i dosta drugih.

VL
Avatar d-ano
d-ano
00:19 23.12.2014.

Znaci sad mi moramo da platimo sve sto su bogati izgubili od krize sa rusijom

VL
PI
pijanac
06:47 26.12.2014.

Hoće li više taj treći svjetski rat( pa tko preživi, taj će pričati), da se riješimo muke. Pun mi k...c ovog trulog kapitalizma. Radniku plaća od 2500 kn, a poduzetnici ne znaju kud će s lovom i skroz potiču mjere štednje, ali ne da se oni odreknu skijanja, putovanja, lovova u egzotičnim zemljama, nego otpuštaju radnike. Nabijem ih!

VL
UN
unbekant
10:52 31.12.2014.

Cuj debila,u Hrvatskoj cjene pale.pa mi imamo najvece cjene na svjetu,ama bas svega i svacega,pa mi se nemozemo uopce mjeriti s ostatkom zapadnog svjeta,ja za svoju zapadnu radnicku prosjecnu placu mogu "natankati"20 rezervora goriva u svoje auto,a moj brat za svoju Hrvatsku placu moze "natankati"3-4 rezervor,a tako je i kod kupovine ostali stavri,od namirnica,pa do svega ostaloga,zato ne usporedjujte nasu vukoje.... s ostatkom normalnog zapadnog svjjeta.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.