Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15% s imunitetom
Povratak na članak

Dr. Lauc: Gornja granica štete od koronavirusa čini se puno manjom

Dr. Štagljar: Ovi podaci iz države New York nikako nisu reprezentativni

Komentari 2

Avatar dr.pedersen
dr.pedersen
11:31 25.04.2020.

Tako su i u Šveckoj izračunali da im je imuno već 160% ljudi. Ti serološki testovi su bezvezarija koja služi samo za izvlačenje novaca iz džepova naivaca. Tko jamči da su se ta pronađena antitijela razvila upravo zbog kontakta s virusom SARS-CoV-2, a ne s tisućama sličnih bezopasnih koronavirusa koji uvijek kolaju okolo na ljudima i životinjama?

VL
MO
morskival
11:29 25.04.2020.

Već prije mjesec dana su svi vrhunski svjetski virolozi tvrdili da će smrtnost biti najvise 0,5 a najmanje 0,01%. Te da ce vjerojatno na kraju biti tu negdje oko 0,1% baš kao virus gripe. Ali mediji su širili orkestriranu paniku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.