Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve bliže Hrvatskoj
Povratak na članak

Dr. Kaić: Lijeka za boginje nema, a klasično cjepivo više se ne koristi

- Javnost ne treba biti zabrinuta. Ne postoji mogućnost epidemije jer je riječ o bolesti koja se zapravo ne prenosi baš lagano među ljudima - kaže dr. Kaić.

Komentari 7

ŠI
Šiba
15:17 20.05.2022.

Sve je isplanirano Bidenova administracija nedavno je održala “Global COVID Summit” na kojem su jednoglasno upozorili na pandemiju koja dolazi na jesen, koja će biti daleko gora od one koju su Amerikanci doživjeli. Oni već pripremaju javnost za prihvaćanje koncentracijskih logora u komunističkom stilu, koje su stvorile svjetske vlade.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:57 20.05.2022.

nakon korone, sad i majmunske boginje. prvo su nas koronom udaljili jedne od drugih, sveli na uži krug, a sad krenuli na općenje, spolne odnose. nakon ove bolesti iz dućana će nestati tange, jer ih neće biti potrebe nositi više. nitko nikog neće ni dirnuti, kamoli nešto drugo. divna atmosfera za manipuliranje. cool. ljudi, učlanite se u neku stranku, čim prije, i čim više. to je biznis budućnosti. jedini.

VL
Avatar Zbregov
Zbregov
13:26 20.05.2022.

tebi nema lijeka! obolio si strašno kako vidimo!

VL
PH
Petarstijena-HR
17:16 21.05.2022.

Iza ovog svega stoji Amerika i V.Britsnija te njihova duboka država-naftni,vojni i farmaceutski lobi!Zbog toga se i vodi rat protiv Rusije na teritoriju Ukrajine.

VL
Avatar Barba
Barba
13:32 20.05.2022.

Ma riješit će to Most s primarijusem Buljem i emeritusom Grmojom na čelu. Kad njih 2 dignu ruke to je 2/3 Sabora. Kakva struka.

VL
PV
prcko.vita
13:59 20.05.2022.

Gdje stožer? Što se čeka sa zatvaranjem granica? Čekaju da opet virus prvo dođe? Gdje je Alemka, Beroš, Capak i Božinović da nam objasne kako da budemo odgovorni?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.