Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI AUSTRIJSKI POTKANCELAR
Povratak na članak

Dr. Erhard Busek: 'Jugoistok Europe mora u paketu brzo u EU, ne smije se prepustiti Rusima, Kinezima, Turcima'

Budućnost Europe je u rukama Europljana, oni moraju kazati kakvu Europu žele i takvom je napraviti. Ali, problem su današnje vlade nekih zemalja članica koje očito ne zanima uspjeh Europe, nego gledaju samo svoj interes i iznalaze razne moguće i nemoguće izgovore kada je u pitanju traženje zajedničkih rješenja europskih problema.

Komentari 20

AF
afer
15:52 03.08.2021.

Neka završe pristupne pregovore i odrade obaveze kao i mi i ostali. Gle ovog u slamnatom šeširu, sad bi on ubrzano kao da će Vizantinci promijeniti čud.

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:08 03.08.2021.

Srbija nikad nece u EU dok ne prizna Kosovo i dok se ne "odvoji" od Rusije.., a sve ostalo je natlapanje..

VL
F0
f05081983
16:32 03.08.2021.

ne trebaju oni u EU nego ti i domaja koju zastupaš, pridružite se tom društvu, i jeste na istoj mentalnoj, kulturološkoj i svakoj drugoj razini. bit ćete kipa za 5👍😅

VL
Avatar southman
southman
16:38 03.08.2021.

C. Gora Albanija Kosovo i Federacija BiH i S. Makedonija unutra. RS i Srbija zauvijek izvan.

VL
IJ
istinaa__jako_boli
17:50 03.08.2021.

CIA to nikad nece dozvolit.

VL
ST
Startrack
23:23 03.08.2021.

Niposto. U EU mogu samo katolici i prtestanti. Treba iskljucit Rumuniju i Bugarsku i Grcku.

VL
Avatar Foton
Foton
19:33 03.08.2021.

Bolje je primiti Srbiju sa procetnickim politicarima kao Vucic i Dodik, nego dobiti par ruskih divizija u bazama na Balkanu. Tesko za probaviti, ali ipak manje zlo, narocito za Hrvatsku, kojoj bi te divizije bile u neposrednoj blizini.

VL
Avatar Foton
Foton
19:27 03.08.2021.

6yy

VL
KU
Kultura
16:59 03.08.2021.

Ko s vragom tikve sadi...

VL
M3
Miške 3
15:56 03.08.2021.

Busek je uvijek bio umisljena budala.

VL
RO
roland
15:55 03.08.2021.

To je točno. Ako ne uđu u EU, doći će Rusi, Kinezi i Turci s kapitalom, odnosno naselit će se puno Kineza, Rusa i Turaka. Turaka je od 1960.godine s 27 milijuna došlo do 82 milijuna.

VL
PQ
penelope_qa8
17:45 03.08.2021.

A sto se tice Amerike, Kine, Rusije i ostalih zemalja, vi se nemate njih sta bojati, oni su svi suverene drzave u svojim suverenim granicama, i da oni napali vas, ovako kako vas nacisti strase, oni bi morali najprije razvaliti SVOJE zemlje, i svoje Ustave u zemlji, a to vam oni nikada nece napraviti, nitko od njih, da im dijamante serete vi u Europi. Jedino ako, ne ponavljam, nemaju namjeru razvaliti svoje zemlje i svoje Ustave u zemlji, i pretvoriti se feudalno/nazi/fasisticke tvorevine i kreniti u osvjacinu Europe ovako kao i ovi zlikovci nacisti u Briselu, Becu i Berlinu!!!

VL
PQ
penelope_qa8
17:24 03.08.2021.

Ovoga zlikovca nacistu nikako ne smijete slusati, inace nikada necete izici iz konclogora, oni ce vas sve poklati, vas Slavenske narode u Srednjoj i Istocnoj Europi. Vi se na zalost ne razumijete u ideologije, i ako se povrsno i razumijete,te, ne razumijete se u ekonomske doktrine, zato ste i zavrsili u ponovo u logorima pod nacistickom cizmom. Dakle da vam odmah objasnim jednu i najvazniju stvar, za one koji se ne kuze u ideologije : EU-ropska unija vam nema smisla da postoji, osim ako ne objavi RAT citavome svijetu, sve isto kao i Hilter u 2.sv. ratu. Zato sto vam oni nisu kompatibilni ni sa Istokom ni sa Zapadom, a proizvode milijune viska robe koju nemaju gdje izvesti, zato sto su vam Amerika, Rusija, Kina i ostale drzave, sve suverene drzave u svojim suverenim granicama, sa svojim Ustavima u svojoj zemlji, preko kojih ONI ne mogu prijeci, posto oni ljudi svi imaju svoju vojsku na svojim granicama. Znate da je Americki Predsjednik proglasio njemacku automobilsku industriju opasnom po nacionalnu sigurnost svoje zemlje, a Americki FED ima ogranicio poslovanje u Americi. Zato sto bi oni iznijeli SAV kapital narodu iz zemlje i ucinili Afriku od njih tako kao i od vas. A vi ako budete slusali ovoga nacistu, ne samo da cete biti bijedniji od Afrike, nego vas uopce nece biti, oni ce vas napasti, oruzano, i porobiti, i pobiti vam starce i nemocne u konckogorima, zato sto se oni moraju siriti u vasoj kuci, i otimati vase bogatstvo, a vi necete imati od cega zivjeti.

VL
PQ
penelope_qa8
18:10 03.08.2021.

Znaci za sve te zemlje sto su ostale neutralne na tim prostorima, je jedino moguce rijesenje i da ostanu neutralne, pod kontrolom Amerike i Britanije, i da im Ameri Britanci naprave tu jednu mini Yugu, a Hrvatska i Slovenija daa da ostanu izvan ove konfiguracije u svojim suverenim drzavama i svojim granicama, sada kada vam se zlocinacka tvorevina od EU-ropske unije raspadne. Zato navijajte kod Amera, a vi ce te biti glavni tu na MOSTU izmedju istoka i Zapada, i imate cete love kao plijeve od trgovine na obje strane!!!

VL
PQ
penelope_qa8
17:39 03.08.2021.

Dakle jeste razumjeli? Europska unija vam je bila zamisljena samo kao zajednicko trziste, znaci da vi mozete izvoziti svoje proizvode u druge zemlje, ono cega njima fali, ili im se svidja nesto sto vi imate, pa naruce kod vas, i i obrnuto, i da oni mogu izvoziti vama ono cega nemate ili vam se svidja od njihovih proizvoda pa narucite. A sta su oni napravili? Oni su se silom, i pomocu domacih izdajnika USELILI u vasu kucu, opljackali do temelja vasu zemlju i narod, unistili citavu domacu industriju, zajedno sa domacim izdajnicima koji su im predali citavo nacionalno bogatstvo Hrvatske drzave i naroda, i ponovo instalirali nacisticku tvorevinu 4.Reciha u Europi. I sada imate sve isto sto je i Hilter imao, i da bi opstali kao takvi, kao nacisticka diktatura 4.Reciha, morate objaviti krvavi RAT citavome svijetu, sve isto kao i Hilter sto je radio. Nadam se da vi razumijete o cemu se ovdje radi, i da cete bjezati na kilometre od bolesnih zlikovaca nacista, onako kao i Britanci, prije nego vam oni pobiju djecu u konclogorima a na dobrome su putu!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.