Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV POTEZ
Povratak na članak

Doznao da nikad nije letjela, pa joj prepustio svoje mjesto i sjeo kraj WC-a

Stuardesa na tom letu Leah Amy objavila je emotivnu priču o dvoje njezinih omiljenih putnika i oduševila sve

Komentari 4

DU
Deleted user
12:45 25.12.2019.

Stuardesa i dalje? I ponovno brisanje?! Pa dokle više?! Zašto brišete komentare?! Pa nisam ja napisao "Stuardesa", već vi?! I tako nekoliko puta ?! I kad vam čovjek ukaže na to vi ga pobrišete. Zar vam nije neugodno?! Gdje vam je profesionalni dignitet?! I to danas, na Božić?!

VL
NK
Najam krova
11:57 25.12.2019.

Sjeo je pokraj WC-a. Možda Jack ima probleme s prostatom?

VL
SA
samoborski
10:38 25.12.2019.

...u avionu poslije vecere ušuškala ju je u krevet ....

VL
CO
cokoljindaa
10:59 25.12.2019.

Ajoj, nije ju valjda pokrila sa onom avionskom dekom. Pa ta deka se nikad ne pere, samo slozi i ponovo koristi. Iz tih deka su pobjegle i buhe. Od njih i lose filtriranog zraka u avionu se vecina ljudi osjeca bolesno poslije par dana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.