Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković se u velikoj mjeri složio

Doznajemo što se krije u dokumentu 'Deset točaka o Jasenovcu'. Zadnje dvije točke izazvat će žestoke rasprave

21.04.2022.
u 18:06

Milorad Pupovac je kazao kako je nedavno održan sastanak s premijerom te potpredsjednicima Vlade i nadležnim ministrima i da su na njemu raspravljana pitanja sastavljena u dokumentu nazvanom "Deset točaka o Jasenovcu" te drugim pitanjima odnosa prema žrtvama ustaškog režima i njihovu statusu kao i odnosu prema ustaškom pokretu u Hrvatskoj.

Komentara 39

PA
Pahor
19:34 21.04.2022.

Poslije rata je bilo vise srba u hrvatskoj nego prije rata dok je hrvata bilo manje. Kako to? Kako to?

PR
prajdali100
19:00 21.04.2022.

Pupavac živi za ove dane,ove obljetnice da može dodatno mutiti vodu.Što bi inače radio? Kad je jedan Josipović za njega rekao da je etno biznismen onda je valjda sve jasno.Možda nekad i Plenković progleda.

KO
kompakt
20:28 21.04.2022.

Jedanesta točka mita o jasenovcu napisao milokrad plačko 1.700.000 ubijeno nejači.Ovo je novi mit i mora postati istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?