Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO DETALJE

Doznajemo! Milanović se kod generala raspitivao o Perkoviću i Mustaču: 'Zvao me i postavljao pitanja'

16.05.2022.
u 09:00

Zahtjev za pomilovanje Perkovića i Mustača još nije na Pantovčaku. Otkad je postao predsjednik, Milanović nije pomilovao nikoga, no ovaj bi slučaj mogao biti iznimka

Komentara 18

EK
ekoeko11
14:52 16.05.2022.

Milanoviću, postavljaš kriva pitanja na krivoj adresi. Generali nemaju veze s onim za što su ove osuđene ubojice izvele daleko prije Domovinskog rata. Pitaj djecu i udovice ubijenih hrvatskih emigranata, ali poznavajući tvoju komunikaciju, nemoj spominjati sjekiru, kojom je Đurekoviću prepolovljena glava.

KO
koraknaprijed
13:01 16.05.2022.

Sam je rekao ako se zatvore Perkovuc I Musac da će istjersti King-Konga, tko bi rekao da se ta grdosija skriva na Pantovcaku?

PA
Pahor
12:52 16.05.2022.

Nije uspio kao premijer, pokusava kao predsjednik. U njegovim ocima je to sto su oni organizirali ubojstva Hrvata, veliki plius i zasluzuju pomilovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?