Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO I POLICAJCE

Doživio prometnu nesreću odjeven u kostim dinosaura, nesvakidašnja odjeća mu spasila život

Protest against an auction of exploratory offshore oil blocks in Rio de Janeiro
RICARDO MORAES/REUTERS
23.12.2021.
u 07:42

Zbog sigurnosti je odveden u bolnicu na pregled, ali je ubrzo pušten.

Podstavljeni kostim dinosaura spasio je ovog tjedna vozača od teške ozljede u nesreći u južnoj njemačkoj pokrajini Bavarskoj, objavila je lokalna policija.

Dvadesetčetverogodišnjak je u kostimu dinosaura u ponedjeljak vozio autocestom A43 u blizini grada Altenstadt an der Waldnaab i iz nejasnih razloga sletio je malim automobilom s ceste i nekoliko se puta okrenuo, prema policiji.

Vozač je ostao neozlijeđen te se odmah nakon nesreće uspio izvući iz olupine automobila.

Kada su ga policajci pitali za kostim dinosaura, rekao je da mu se debelo podstavljen kostim učinio vrlo toplim, zbog čega ga je i obukao.

Policija vjeruje da je nesvakidašnja odjeća spasila muškarca od teške ozljede. Zbog sigurnosti je odveden u bolnicu na pregled, ali je ubrzo pušten..

VIDEO: COVID potvrde nisu protuustavne. Šeparović: Naložili smo da ubuduće Stožer mora obrazložiti svaku odluku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije