Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer Milanović
Povratak na članak

'Dosta je alibija i traženja krivca preko granice. Uspjeh i neuspjeh su na nama'

Uspjeh je u nama, neuspjeh je isto u nama. Dosta je izgovora, dosta je upiranja prstom u probleme, traženja krivaca preko granice. Dosta je alibija, nema ih više.

Komentari 13

AT
alojz.tonja
20:47 24.11.2013.

Milanoviću,kada kažeš da su uspjesi u vama i isto tako da su neuspjesi u vama,mogu skromno primijetiti da u ove dvije godine koliko ste na vlasti,nisam zapazio niti jedan vaš uspjeh u dobrobiti Hrvatske,a neuspjeha ste imali bezbroj.Nemojte razmišljati dugoročno,jer vaš mandat traje još samo dvije godine,ako i toliko izdržite sa ovakvim načinom upravljanja državom,koju svakom novom mjerom sve više uništavate!!

VL
ŠS
Štap sa glavom
20:21 24.11.2013.

Bubnu Zoke i osta živ. Živio naš voljeni Zoke.

VL
Avatar Lisica
Lisica
18:56 24.11.2013.

"Pa kriv je HDZe" slusat cemo i dalje, dokle god su na vlasti . Necemo morati dugo da cekamo . Nesposobni da izmisle neko novo opravdanje a vodili bi drzavu .

VL
GU
Gustavo
20:06 24.11.2013.

Obožavam kad socijaldemokrata izjavi kako će uspjeti samo najsposobniji, dakle snađi se druže, a ostali na kontejnere.

VL
NV
novo vriijeme
22:40 24.11.2013.

Naravno da nema napretka jer nitko ne treba stručnjake. Čisto znanje opasno ugrožava nestručne lopove pri svakoj vlasti, pa i ovoj. Osim toga stručnjaku treba dati neku fotelju kako bi provodio svije programe, a sve fotelje su zauzete podobnim i i potrebnim blesanima.

VL
Avatar Lisica
Lisica
20:26 24.11.2013.

Koliko praznih fraza smo se naslusali udvije godine ? Da li se netko sjeca da su nesto dobro napravili ,neko novo radno mjesto, nesto doprinijeli ovoj drzavi.

VL
Avatar krumpirsky
krumpirsky
20:50 24.11.2013.

ma taj zoki je sasvim ponorel , pa valda hdz je kriv gde bi mogli oni bit krivi nemogučeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

VL
ME
mek
20:27 24.11.2013.

Priznanje o promašajima neće prekinuti salve opravdavanja koje su već prešle svaku mjeru do apsurda. Da vladajuće pitamo, tko je kriv za globalno zatopljenje, jedini njihov odgovor je već poznat, HDZ. Ako su vlast osvojili povikom da treba hitno smijeniti nesposobne koji upropaštenju državu, zašto sada, nakon dvije godine vladavine, ne pređu s riječi na djelo i daju ostavke. Na žalost, umjesto oporavka i izlaza iz krize, sada su počeli kreirati budućnost na svojim katastrofalnim predviđanjima i izvrtanjima teza o moralnosti i demokraciji, prikazujući ugroze izmišljene manjine koju se poistovječuje sa postojećim mnjinama, što u stvari vrijeđa ljudsko dostojanstvo i zdrav razum.

VL
Avatar deziderij
deziderij
08:01 25.11.2013.

Čudesan je ovaj lik nenarodnog premijera. On bi igrao dugoročno, po najstrožim pravilima, igrao a ne radio jer to ne zna. Ne zna suvislo izgovoriti ni jedan kraći govor a da nešto ne bubne ali zna spomenuti "uspjehe" koje nitko pametan još nije skužio a za neuspjehe već znaju i ptice na grani. Ni čudnovati kljunaš mu nije ravan po čudesima koje izvaljuje.

VL
ZD
zdepar
16:51 25.11.2013.

da ne zna ništa korisno napraviti za Hrvatsku , to odavno znam , ali da ne zna niti nekoliko suvislih rečenica , političkih fluskula izgovoriti, to zabrinjava , čak i protivnike

VL
Avatar airbizz
airbizz
18:28 24.11.2013.

Uspjeh je u nama, neuspjeh je isto u nama. Dosta je izgovora, dosta je upiranja prstom u probleme, traženja krivaca preko granice. Dosta je alibija, nema ih više......moralno je sad reći vraćam sve beneficije hrvatskim građanima jer nisam ništa napravio da bi zavrijedio svoju plaću....svaki čovjek zaslužuje drugu šansu,ako sam prizna pogreške.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.