Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PGS

Došli su do Rima, ali papu nisu vidjeli

PXL_111006_754
Nel Pavletić/PIXSELL
14.12.2011.
u 13:57

Bila je kriva procjena da će nam koalicija s kojom smo išli na izbore sinergijski donijeti dodatne glasove, zaključilo je Predsjedništvo PGS-a

Predsjedništvo Primorsko-goranskog saveza na svojoj je današnjoj sjednici raspravljalo o izbornim rezultatima na proteklim parlamentarnim izborima. Unatoč rezultatima koji su bili za 45 posto veći nego li na izborima 2007., nisu prešli izborni prag i tako postali parlamentarna stranka. Došli smo do Rima, ali papu nismo vidjeli, kazali su te zaključili da je bila kriva procjena da će im koalicija s kojom su išli na izbore sinergijski donijeti dodatne glasove. No, kako dodaju, ne trebaju biti nezadovoljni jer su u gotovo u svim područjima gdje PGS djeluje prešli prag od pet posto. Prijedlog predsjednika PGS-a Darija Vasilića da svoj mandat stavi na raspolaganje većina članova predsjedništva nije prihvatila, no konačna odluka donijet će se na izbornoj skupštini PGS-a na proljeće. Kao najveću dobit ovih izbora ocjenjuju učlanjenje nekoliko stotina mladih članova u PGS. U njih polažu velike nade i vjeruju da će upravo oni na sljedećim lokalnim izborima biti glavna snaga stranke. Uvjereni su da je formiranje 7. i 8. izborne jedinice, kojima je Primorsko-goranska županija umjetno podijeljena, utjecalo na izborni rezultat, zbog čega će PGS novom Saboru predložiti mijenjanje granica izborih jedinica.

Ključne riječi
pgs

Komentara 2

MM
mali medo
21:04 15.12.2011.

...ovaj prdonja koji je kupio mirovinu...Lazar Grujić, vas je zaj....koja je to faca, izbacili ga iz HSU pa osnovao SU.....a to je desna ruka HDZ-a..... žao mi je što niste uspjeli.....sada će osnovati novu umirovljeničku partiju jer to mu dolikujee kao skojevcu i manjincu u RH....

AK
akil
16:05 17.12.2011.

Tako im i treba.Išli su s namjerom HDZ-eu uzeti glasove po svaku cijenu,i zaglavili.Tko drugom jamu kopa....!130.stranaka nije ništa drugo nego nečija politika da se rasipaju glasovi,a udruženi vukovi da slave pir.Tako se i dogodilo,ali treba sačekati da prođe nova godina pa da okuse blagodati vlade koju su izabrali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije