Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavila ga policija

Doselio iz Hrvatske u Njemačku s vozačkom iz BiH: Sada ga očekuje više kaznenih prijava

Bavarian border control
Armin Weigel/DPA/PIXSELL
11.03.2021.
u 23:46

Trebao je najkasnije nakon šest mjeseci zamijeniti vozačku dozvolu, ali to nije napravio

Provjerom automobila u Bavarskoj, u utorak je otkriveno kako automobil registarskih oznaka iz Srednje Frankonije nije osiguran. Uz to vozač, 62-godišnji hrvatski stanovnik Hessena, nije imao valjanu vozačku dozvolu.

Doselio se iz Hrvatske prije nekoliko godina i u to je vrijeme imao vozačku dozvolu iz Bosne i Hercegovine. Trebao je najkasnije nakon šest mjeseci zamijeniti vozačku dozvolu, ali to nije napravio, piše Fenix magazin

Morao je ostaviti vozilo, a registarske su mu oznake otkazane zbog toga što nije imao osiguranje. Muškarca sada čekaju kaznene prijave.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Komentara 59

PJ
pjer1963
00:07 12.03.2021.

Prije 26 god. kada sam dosao u Njemacku, nisam na vrijeme polozio za njemacku vozacku(imao sam hrvatsku) i platio sam kaznu 1000 DM. Nazalost vecernji nije pisao o tome.

KO
konfederacija
06:29 12.03.2021.

neki mutikaša ni auto nije osigurano i da ubije negog sa tim ko će platit

LO
lojtra2
09:03 12.03.2021.

Kakve gluposti. Ja svoju vozačku koristim po Njemačkoj (gdje živim i radim) već godinama i nemam nikakvih problema te je kanim koristiti i ubuduće. Kao i svoju osobnu iskaznicu. Razlozi njegovih problema su sasvim druge naravi koja (vjerojatno namjerno) nije navedena u tekstu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije