Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbijački pohod

Došao svjedočiti pa razbijao po sudu

koprivnica
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/2
13.12.2013.
u 17:00

Mladić je u čekaonici kolodvora razbio vrata, prozore, razbacao papire, panoe...

Ili se Koprivnica 22-godišnjaku iz Karlovca nešto opasno zamjerila ili mu je u srcu Podravine puno ugodnije nego u gradu na četiri rijeke pa je, ne birajući sredstva, odlučio produljiti svoj boravak za koji dan. Krenimo redom. Mladić je u srijedu na koprivnički Općinski sud došao kako bi svjedočio u jednom postupku. S obzirom na to da se prethodno nije odazivao na pozive suda, dovela ga je policija.

Čekajući poziv iz sudnice, očito mu je bilo jako dosadno pa je najprije aktivirao protupožarni alarm. Nakon što su se strasti smirile, svjedočio je, a nakon što je rekao što ima, nije se dao van iz sudnice. Iz samo njemu znanih razloga nogom je usput oštetio staklena vrata ormara, ladicu i dovratnik vrata sudnice. Pravosudni policajci, kojima su se uskoro priključili i temeljni, uspjeli su ga svladati. Priveden je, no navečer je pušten. Nije mu dugo trebalo za novi incident. Pokraj kafića Pub, nasuprot Općinskom sudu, skinuo se do pojasa i vikao. Nakon što je došla policija, dobro ih je i izvrijeđao. Alkotestiranje je odbio, a odvezen je u bolnicu na (psihički) pregled kako bi se utvrdilo može li ga se zadržati u policiji ili ne. Zadržan je u bolnici do četvrtka navečer i tada je krenuo novi razbijački pohod.

Ovaj put mjesto radnje bila je čekaonica na željezničkom kolodvoru. Razbio je vrata, prozore, razbacao papire, potrgao tri drvene stolice, iščupao sa zida i razbio zidni sat i sedam panoa... Policija je ponovno intervenirala. Ni ovaj put nije prošlo bez uvreda na njihov račun. Utvrđeno je da je 22-godišnjak bio alkoholiziran, izmjereno mu je 1,65 promila. Šteta koju je pričinio još se zbraja, a nakon prekršajnih prijava zbog remećenja javnog reda i mira bit će i kazneno prijavljen zbog oštećenja tuđe stvari. Do sada je evidentiran samo jednom za prosjačenje.

>>Razbijao maljem župni dvor, molio se pa križem napao policajca

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar burgos1948
burgos1948
14:28 10.10.2016.

I nisu ga uhapsili ? Ma da , nije nikog nožem priklao . Hoće taj . Pravi mamin sinek .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije