Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SALVINI U POSJETU MAĐARSKOM PRIJATELJU Orbánu
Povratak na članak

'Došao sam vidjeti kako se brane europske granice'

Knjigu "Ja, Salvini" tiskat će neofašistički izdavač i nikada kao ove godine nije bilo toliko neofašističkih manifestacija na talijanskim ulicama

Komentari 5

DU
Deleted user
14:03 03.05.2019.

Baš je vražji taj Silvio, kad je ljubičica bela branila granice s mrtvim stražama onda je sigurno pisao pangerike velikom vođi kako nas brani od pomahnitalog kapitalizma...

VL
MO
moškov
10:22 03.05.2019.

Mi hrvati ne smijemo cuvati svoje granice...pa tko nam to moze zabraniti...samo razljutite ministra od ugroza....

VL
DU
Deleted user
06:09 04.05.2019.

od gospodina Salvinija i njegove bratije još će mnoge u Hrvatskoj i Sloveniji boljeti glava , dvoje nekadašnjih vlasnika Hrvatske gledaju se sa ljubavlju a kod nas ih ljubitelji nezavisne i ortodoksni desničari daju sebi za uzor ne primječujući daa gleda vuk jagnje . Prošlost nas nije ništa naučila i zato trpimo .

VL
SZ
slaven.zadravec
11:42 03.05.2019.

Blagodati orbanizma: Ne morate misliti svojim glavama, Orban misli za vas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.