Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stajićevo i Begejci
Povratak na članak

DORH-u poslani spisi, slijede optužnice za Stajićevo i Begejce

U logorima je bilo zatočeno tisuće vojnih zarobljenika i civila, među kojima i žene i djeca

Komentari 7

KO
kolovoz
15:32 15.01.2011.

od koga li virusa boluje ovaj kurcula -da mu ima lijeka

VL
IS
istima
15:38 14.01.2011.

Ujkane...... nemoj tako. Pa ako će se istražiti i pokažnjavati baš svaki šamar ili premlaćivanje...... kako reče srpski ministar policije.... Ta tko će nam ostati na slobodi.....

VL
OB
-obrisani-
14:09 14.01.2011.

Ma bravo!!! Nije prošlo niti 20g. Bravo! Prije će svi pomrijet prirodnom smrću nego da ih dohvati ruka pravde ako se nastavi ovom brzinom.

VL
UT
utatica
19:27 14.01.2011.

kladim se da će peta kolona tako traljavo sačiniti optužnicu da će biti odbačena

VL
Avatar broz
broz
23:06 14.01.2011.

Pa.što ste do sda čekali,izdajničke sluge kradezeovske?

VL
OB
-obrisani-
00:35 15.01.2011.

A šta značio \"zatočeno\"? To daje neku vrstu legalnosti pripadnicima hrvatskih pobunječkih snaga koji se jedino, po međunarodnom pravu, mogu okvalifikovati kao teroristi. Nije reč o zatočenicima nego o uhapšenim teroristima koji su smeštani u improvizovane zatvore zbog njihove velike brojnosti koje normalni kapaciteti postojećih zatvora nisu mogli da pokriju.

VL
PA
partizancina
13:00 16.01.2011.

Velikosrpski književnik Dobrica Ćosić, “otac srpske nacije”, koji je u romanu “Deobe” priznao da je laž “vid srpskog patriozma” i “potvrda njihove urođene inteligencije” (“lažemo stvaralački, maštovito, inventivno”), poznat je po svojoj tvrdnji da Srbi dobivaju u ratu, a gube u miru. U točnost te tvrdnje ne ćemo ovdje ulaziti, no činjenica je da su prethodni rat dobili Hrvati, ali da plodovi te pobjede – zahvaljući ponajviše domaćih izdajicama i ništarijama koji su na vlasti nakon 2000. – gotovo više i ne postoje. Hrvatska država danas je jedna groteskna karikatura i dobra prilika bivšim udbašima i kriminalcima da napune svoje džepove valutom koju su svojedobno nazivali “fašističkom”. Da bi se takvo stanje promijenilo i da bi se Hrvatska očuvala na karti svijeta, potrebno je okupiti sve taštinama i privatnim interesima razdvojene državotvorne snage, formirati jake nacionalne medije i pomesti s vlasti čitavu izdajničku, nesposobnu i mediokritetsku klatež koja za račun stranih kroatofobnih nalogodavaca upravlja Hrvatskom i parazitira na grbači hrvatskih radnika. Je li upravo rođeni pokret “Hrast” – “Hrvatski rast” onaj koji će izvršiti taj pothvat, pokazat će budućnost. Do nacionalne katarze će, međutim, svakako doći. Kad tad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.