Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporni projekti
Povratak na članak

DORH poduzima radnje vezano za korištenje sredstava iz EU Fonda za ruralni razvoj

U medijima je prije nekoliko dana objavljeno izvješće revizije Europske komisije o stopiranju isplate 1,23 milijarde kuna iz EU fonda za ruralni razvoj, pod prijetnjom novčanih sankcija

Komentari 9

PO
pozornik66
20:42 20.05.2016.

Dorh istražuje partijaše jedino kad EU kaže sve ostalo bacaju pod tepih i zamagljuju javnost sa Karamarkovom i sličnim izmišljenim aferama

VL
KR
kruti6
20:49 20.05.2016.

kvazinovinarčići partijskog glasila,teško da bi VAMPIR bio TOMISLAV!!!ihihihi

VL
GA
galimberti
23:06 20.05.2016.

Kad ce DORH pokrenuti istragu protiv Ostojica i Dominica osumnjicenih za umjesanost u ubojstvo policajca Molnara? Pravosudje nema za to vremena jer se mora baviti brojnim Ostojinim tuzbama za klevetu. Prestrasno!!!

VL
SE
sekta
22:45 20.05.2016.

vidim da ni jednom niste ovu pricu stavili na naslovnici.

VL
NO
Norway
11:56 21.05.2016.

Komunisti i motika, ma nema brige,nema stete samo 1,23 milijarde kuna za poljoprivredu, 700 000 kn za Mesica, 200 000 kn za gey maskare,pa onda nezavisne novine,civilna antifasisticka drustvanca...svi su neprofitni,ni kune ni travke nisu ostavili ,veliki vodja veli sve ok i on je spreman nastaviti gdje je stao

VL
DU
Deleted user
08:40 21.05.2016.

Jesenti milu bigulicu, ne da se hvalim, daleko od toga, ali usuđujem se ustvrditi da znam kakav će biti ishod DORH-ove istrage - sve je bilo potpuno u skladu sa zakonskim propisima, ponosno će za koji dan urbi et orbi objaviti Cvitan Dinkec. Kako ne bi bilo kad su naši zakoni sklepani tako da sve uvijek bude u najboljem redu. Taj AFCOS samo zanovijeta jer u rukama nema ništa konkretno. Potvrdila nam je to bivša ministarska i moralno neupitna veličina Jakovina Tićo. Tja, kaj se more, istini treba pogledati u oči. Birokrati iz Europske komisije ni izdaleka nisu dorasli našim političarskim maherima SDP-ovske provenijencije. To su puki amateri u usporedbi s veličanstvenim hrvatskim "zokanisitima" . Dokaz - sličan slučaj s onim svojedobno fantastično izvedenim Lex Perković. Navodna EU-ova gazdarica Merkel Anđa mogla se tada samo uvrijeđeno duriti i ništa više.

VL
JE
Jednakost
09:16 21.05.2016.

Hehehe,..istrazuju? Zna se gdje je i posljednja kuna otisla, samo se dize prasina da bi se sakrio Madjarski Mercedes ML.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
01:24 21.05.2016.

Znaci Jakovina je kriv sto je Pipunic osnovao 4 nove tvrtke da bi mogao dobiti novce od Eu za otvaranje klaonice i ostalih tvornica u Slavoniji koje ce zaposliti nekoga. Mozda zbog tih novih tvornica ode jedan bus manje izz Osijeka. A o tome se radi. I receno je da su to sve zemlje radile koje su koristile te fondove. To je vjerojatno mucka, ali zbog te mucke Hrvatska nista ne gubi, ali zbog Mola gubi jako puno. Vidite da i Romic stisava frku. Hdzovci da bi se uvukli Eu u stanju su srusiti sve, a rone suze zbog Slavonje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.