Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽALILI SE NA PRESUDU
Povratak na članak

DORH će Frani Lučiću ponuditi nagodbu? Odvjetnik: Informaciju o tome službeno nemam

Premijer Andrej Plenković i ministar Dražen Bošnjaković održali su jučer sastanak s glavnim državnim odvjetnikom Draženom Jelenićem

Komentari 6

GR
gragakarlovac
14:29 27.02.2019.

Pad sistema. Drzavni vrh nikada nece priznati da je sustav zakazao.

VL
DO
domxerex
19:51 27.02.2019.

Nije Plenković kriv za ovo, njega je zapalo jer je došlo na naplatu za njegova mandata. Ali zato je sada u prilici pokazati kakv je za razliku od svih svojih prethodina. Sanadera i Zoke, koji nisu ništa učini niti su bili zainteteresirani. Manimo se nakratko političke gamdi raznih boja i budimo ljudi. Ne znam može li se pretrpljena bol mjeriti novcem ali siguran sam da za pretrpljeno navedeni iznos i nije baš tako velik. Budimo malo pragmatični i recimo da preživjeli vatrogasac na međunarodnom sudu zatraži odštetu iznos bi bioi barem za nulu veći i u eurima. Dakle, dajte mu taj iznos i ne budite cicije jer mnogi od onih koji sada pametuju po saboru su sigurno barem jednom negdje za neku glupost strajbali i veći iznos. Pokažite da ste u stanju biti ljudi barem povremeno.

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:33 27.02.2019.

Ima kre.ene od odvjetnika-nije država kriva!

VL
VI
VisAVis2
14:54 27.02.2019.

Kakva nagodba zbog stradanja dobroboljca! Tko ih je prisilio da idu z onu pudtojebinu, taj neka im plaća! Mogli su svi, posebno taj Lučić, lijepo stat doma, pa im ništa ne bi bilo! Inače dosta je toga vatrogasnog maltretiranja! Valja svo to smeće, palit barem po tri puta godišnje, a ne kako danas ispada, smeće i travuljagu kolektirat i čuvat od požara, više godina, pa kada jednom plane (sada već i zimi i ljeti) onda nastane strja ....

VL
ZA
zagi101
15:17 27.02.2019.

nikad Lučić nije opisao što se točno dogodilo a on jedini zna. zašto ? zato jer onda nebi dobio odštetu jer je kriv neposredni zapovjednik koji je bio s njima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.