Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PISMO 16-GODIŠNJE E.T.
Povratak na članak

Donosimo pismo djevojčice koja se liječi na Rebru: Život ne postaje lakši, ali mi zajedno postajemo jači!

Odjel dječje hematologije i onkologije na Rebru jedan je od najpozitivnijih odjela bez obzira na pakao koji mi fizički proživljavamo zbog kemoterapija – kaže E.T.

Komentari 7

GA
godanj.ana
12:52 21.03.2019.

Srce drago hvala ti na hrabrosti što i u takvim teškim trenutcima nađeš snage za pisanje i pohvale svima za koje smatraš da zaslužuju. Znaj da nije sve uvijek crno. Najveći dio našeg medicinskog osoblja zaslužuje tvoje i naše hvala. One druge ćemo ostaviti njima samima. Hvala gospodinu koji je pokrenuo pisanje o riječima hvale onima kojima to treba reći od srca. Neka ti je sa srećom. Pratio te dragi Bog na tvom svakom koraku. Pozdrav svima oko tebe.

VL
Avatar antoinette
antoinette
16:09 21.03.2019.

Moja prijateljica je prije 30-ak godina pobijedila Hodgkina tako da sam puna nade, točnije - sigurna sam, da će se i E.T. izliječiti i oporaviti. A što sve svog osoblja po bolnicama tiče s kojima se moja obitelj sretala, zaa njih imamo samo riječi hvale. Lijepo od roditelja koji je pokrenuo inicijativu da im se iskaže zahvalnost.

VL
KA
kažemja
18:14 21.03.2019.

Ovo je samo potvrda onog što ja stalno govorim . Nikada ne treba stvari gledati crno bijelo .Bila to medicina ili nešto drugo. I dalje sam uvjeren da velika većina doktora i medicinskih sestara dobro , požrtvovno i sa ljubavlju radi svoj posao . To govorim i iz vlastitog iskustva. Znam da ima onih koji nisu zaslužili da rade taj častan i težak posao ali se nadam da su u manjini. Sin mi je nedavno ležao na kirurgiji u Klaićevoj i mogu reći samo jedno - sve pohvale. Istina , do doktora je teško doći , oni su stvarno pretrpani poslom ,no glavno da je ono što je trebao napraviti je ispalo kako treba . Sestre su fenomenalne. Svaka čast. A ovoj mladoj djevojci želim da što prije ozdravi i da živi normalnim životom kao i sve njene vršnjakinje.

VL
GL
glood66
14:51 21.03.2019.

Draga djevojko, hvala ti što ostaješ hrabra i vesela! Moja su dvije prijateljice pobijedile Hodgkina, jedna prije skoro 20 godina, druga prije 15. NIje bilo lako, ali danas su zdrave žene koje uživaju u životu punim plućima. I ti ćeš tako. Drži se i dalje!

VL
OR
Orlovi
13:58 21.03.2019.

Kraljica

VL
AV
avim
13:32 21.03.2019.

Ljube draga želim Ti svu sreću ovoga Svijeta i sve zdravlje koje ima na Svijetu.Ti si svijetla Zvijezda ovih novina .Ozdravi što prije od srca Ti želim.Ivica

VL
TR
tramontana
19:03 21.03.2019.

Tvoja snaga i radost je najveći dar koji je moguće dati. Hvala ti. Hvala svima koji su pomogli tom vedrom duhu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.