Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIGRACIJSKA POLITIKA I INTEGRACIJA

Donose li migracije više dobrobiti ili štete hrvatskom društvu – iselilo 18% radno aktivnih

25.03.2024.
u 09:10

Gledano s lijeve strane političkog spektra (osim "radničke ljevice"), migracije se u pravilu u svim svojim pojavnostima, bile one radne ili ilegalne, smatraju uvijek nečim dobrim, dok se s desne strane uvijek smatraju lošim

Komentara 7

Avatar Denis_Plamenac
Denis_Plamenac
11:39 25.03.2024.

Uvozimo radnu snagu zato što je došlo do pojave ventila u obliku bogatijih zemalja EU-a i otvaranja granica za naše državljane, pa ljudi više nemaju motiva uređivati stvari u svojoj zemlji nego idu na gotovo u inozemstvo. Kad zašuška novac zaboravi se na majku, oca, braću i prijatelje; na borbu za pravdu, bolje sutra i na svoju domovinu. Sve to urediti netko drugi. A tko drugi nego oni koji žive u RH! Dakle, mi i Filipinci. Zato kažem - više cijenim Filipinca u Hrvatskoj nego (bivšeg) Hrvata lovoljuba u Njemačkoj. Filipinac radi za hrvatsko gospodarstvo, za hrvatske umirovljenike, učitelje, djecu, liječnike… od Hrvata u Njemačkoj Hrvatska nema ništa. Ali to i jest pravi smisao i misija bivših Hrvata. Osim toga, Filipinci pomalo sudjeluju u demografskom oporavku, a naši iseljenici sudjeluju u demografskom slomu Hrvatske.

Avatar Trgovac
Trgovac
11:00 25.03.2024.

Stvar je vrlo jednostavna ako si ljevičar koji mrzi Hrvatsku. Kad Hrvati sele dobro je jer ima manje Hrvata u Hrvatskoj. Kad stranci koloniziraju Hrvatsku dobro je jer udio Hrvata u stanovništvu pada, a stranci će glasati za ljevicu protiv hrvatskih interesa.

Avatar zoster1
zoster1
12:00 25.03.2024.

Kolinda je svojevremeno izjavila kome se sviđa ovdje neka ide.I dobro je rekla.A hrvatska će ostati zemlja branitelja i Nepalaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije