Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biško mora vratiti novac

Donna slobodna jer je bivši vlasnik Hard Rock Caféa priznao na sudu

Zorica Andrijašević
Foto: Borna Filić/PIXSELL
25.08.2015.
u 19:58

Davora Biška i Zoricu Andriješević Donnu teretilo se da su iz njezine tvrtke Andoza 2004. i 2005. izvlačili novac

– Ona je sav novac predavala meni i ja sam s novcem raspolagao – ustvrdio je u jučer na zagrebačkom Županijskom sudu u svojoj obrani Davor Biško (52), ugostitelj i nekadašnji vlasnik zagrebačkog Hard Rock Caféa.

Njega je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu teretilo da je zajedno s pjevačicom Zoricom Andrijašević Donnom (44), koja mu je u inkriminirano vrijeme bila djevojka, izvlačio novac iz njezine tvrtke Andoza. Događalo se to 2004. i 2005., a prema optužnici dvojac je na taj način izvukao 627.100 kuna.

Obranu je iznijela i pjevačica, koja je ustvrdila da je sve radila po Biškovu nalogu. U obrani nije spominjala ono što je iskazivala u istrazi – da joj je veza s Biškom bila turbulentna i da ju je on tukao.

Nakon što su njih dvoje iznijeli obrane, tužiteljstvo je odustalo od kaznenog progona Zorice Andrijašević pa je u odnosu na nju donesena odbijajuća presuda. Što se tiče Biška, on je nepravomoćno uvjetno osuđen na godinu dana zatvora uz rok kušnje od tri godine. Uz to oduzima mu se imovinska korist pa će po pravomoćnosti presude u državni proračun morati uplatiti 627.100 kuna. Inače, uz Biška i Zoricu Andrijašević bio je optužen i Biškov suradnik Željko Gegić, no postupak je protiv njega obustavljen jer je u međuvremenu umro.

>> Zorica Andrijašević Donna: Danima nisam mogla hodati od modrica

Komentara 9

TH
than
01:41 26.08.2015.

Nase sudstvo je dno dna... Kakvo je ovo sudjenje uopce ? Ovaj prizna da je nesto , ona nista i ide neka kazna. Zapravo ovdje i nema kazne, osim uvjetne. On sam mora uplatiti onoliko koliko je priznao da jee izvukao. Koliko je izvukao nitko ne zna, a to sto je izvukao za to nema kazne.... Koja je ovo glupost od naseg pravosudja. Znaci prevaris i oni sretni, ako vratis to koliko si prevario, bez ikakve kazne za prevaru. A ,da uvjetna je. Izgleda da treba sve te suce poslati na zavod na nezaposljavanje i zaposliti one koji ce suditi kako treba.

FA
Fatty
22:44 25.08.2015.

milfača!

OB
Objektivno...
22:57 25.08.2015.

Dobraaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije