Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnici izglasali
Povratak na članak

Opoziv ide dalje, Trump poručuje: 'To je najveći lov na vještice u povijesti'

"U pitanju je naša demokracija", rekla je predsjednica Zastupničkog doma američkog Kongresa Nancy Pelosi

Komentari 30

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
19:27 31.10.2019.

Budalaštine nemoćnih nazovi demokrata !

VL
WI
winimneiania
23:30 31.10.2019.

Nije samo Amerika na udaru nacista, nego sve suverene drzave zapadnoga i slobodnoga svijeta, Britanija i saveznici, pobjednici 2.svjetskoga rata. Oni ruse sve drzave, i suljaju se opljackati i razvaliti citav svijet.

VL
Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
18:42 31.10.2019.

extremna ljevica u americi je prolupala skroz na skroz. ganja ju ga sa rusijom 2 godina da bi na kraju demokratska istraga (Muller report) zakljucila da nema nista u citavoj prici. sada ga optuzuju i pokusavaju smjeniti sa vlasti jer znaju da ce biti ponovno izabran jer nema protukandidata te da su demokratski protukandidati kao biden korumpirana. terete ga da je ukrainskog predsjednika stavio pod pritisak da istrazuje Bidenovog sina u ukraini, koji je vjerovatno korumpiran te dobiva kredit od preko milijardu dolara u kini, placu u ukraini i rumunija,...........rasulo u demokratskoj stranci a sve to pokusavaju svaliti na trampa koji doslovno zeli sve korumpirane americke politicare lagano iztraziti te pred sud dovesti. najbolje u svemu transkript razgovora je objavio trump u javnosti te se iz njega vidi da je sve bilo ok u razgovoru te bez pritiska , ali demokrati imaju vecinu u domu i guraju svoj prijedlog samo zahvaljujuci vecini a ne interesu amerikanaca i drzave, sve da spase izbore 2020 jer znaju da ce ih trump poderati te cim dobije druge izbore sve pred sud izvesti

VL
PR
prajdali100
17:48 31.10.2019.

Gdje ima dima....

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
17:43 31.10.2019.

Najveći lov na vještice - ipak je vještac.

VL
OR
ororo
18:15 31.10.2019.

Steta kaj je ovaj Putinov klaun ozenjen.on I ova nasa bi bili savrsen par.tolko nebuloza kaj njih dvoje uspije izreci nije istina.

VL
CH
chambakchelo
19:06 31.10.2019.

Ovi se ne mire sa gubitkom izbora 2016. Prolupali su skroz. Razbio ih Trump ko vazu. Te je ruski agent pa je antisemit pa je sexist homofob pa rasist itd. Sta je sad napravio da ga idu opozvat me znajuu ni oni Sami. Totalni ringispil u glavi. U svom tom ludilu vide da nemaju nikakve sanse 2020 pa vuku poteze ocajnika. S ovim su zapecatili Trumpovu pobjedu. dogodine.

VL
LK
Lopovi_KRADEze
05:41 01.11.2019.

Kad je amerikancima g.w. bush bio predsjednik - mislio sam da nije moguce naci vecu budalu od njega. Ali u poredjenju sa trumpom - G.W. je olicenje pameti , postenja, i inteligencije. Ali barem je jedno trump uspio ostvariti - uci ce u istoriju kao najveci kriminalac koji je ikad bi ona celu neke drzave, ubjedljivo najveci lazov ikada, najkorumpiraniji pokvareni smrad

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:23 31.10.2019.

tik tak

VL
CR
crotsunami
20:46 31.10.2019.

Strašno, ovaj današnji Halloween zasigurno će za godinu dana postati kuća strave za demokrate...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.