Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK U SINGAPURU
Povratak na članak

Donald Trump u Sjevernoj Koreji vidi 'sjajan potencijal'

Trumpove su optimistične riječi bile u grubom kontrastu s onima izrečenima prije samo tri dana, kada je Trump otkazao planirani summit zbog "otvorenog neprijateljstva" Pjongjanga.

Komentari 9

ST
stomugromova
08:17 28.05.2018.

Vampiri iz duboke države gledaju koga bi opljačkali i traže novu žrtvu za novu dozu krvi.To bi im omogućilo još par godina da produže agoniju.Razjapili pohlepne čvalje,iskukali zube ,a sline im cure u potocima.Jedino što Kim nije Saddam,a niti Gadafii i malo će se zabavljati sa njima sve dok mu ne postave zahtjev da sve nuklearno oružje pošalje njima u SAD.Tu će zabava prestati,a niti to nije sve.Iza Kima stoji Kina,a i Rusija,tako da će vampiri u završnici ostati suhi.Kim bi trebao zahtijevati ultimativnu denuklearizaciju korejskog poluotoka.Bit će tu zanimljivih igara,ali kako se ne nasmijati na izjavu u naslovu.Trump vidi sjajan potencijal Sj. Koreje kao nove žrtve ,čiji su resursi idealni za slijedeći vampirski obrok.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:33 28.05.2018.

Nije on bas sav svoj.

VL
CA
campa
07:44 28.05.2018.

Potencijal je ogroman.Treba oplja;kati prirodne resurse S.Koreje.

VL
KI
kimi
08:22 28.05.2018.

Pa izgleda da su se Koreanci iz obe Koreje opametili i da su shvatili kakvo zlo je Tramp pa je ovaj naprasno promenio retoriku. To mnogo govori o njegovom stvarnom karakteru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.