Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak u svibnju
Povratak na članak

Trump: Sjeverna Koreja neće izvoditi raketne pokuse za trajanja razgovora

Sjeverna Koreja nije izvela raketni pokus od 28. studenoga 2017. i obećala je da i neće dok traju naši sastanci. Vjerujem da će poštovati obećanje, napisao je Trump na Twitteru.

Komentari 2

LI
lipotan
02:42 11.03.2018.

Kim Wong Um hoce ucesce na World Poker turnamentu ove godine u Las Vegasu pa mu treba Trump.

VL
KO
kordunmoj75
06:31 11.03.2018.

A zasto se amerika protivi to sastanku Trumpha i Kim Yonga,zato sto je rat bi na pragu,a teroristi su se pripremili na rat,koji je trebo da izbije u S.Koreji,i pripremile su se ogromne zalihe oruzja,koje se trebalo prodati,Japancima,J.Koreajancima,te nekim drugimm neprijateljski nastrojenim drzavama S.Koreje,e sada je zuco to sve poremetiojo,i nebi nikog zacudili,da zavrsi negdje u nekom jarku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.