Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustao

Donald Trump se ipak neće kandidirati za predsjednika SAD-a

trump
Reuters
16.05.2011.
u 19:36

Tvrdi da nije spreman napustiti privatni sektor te da je biznis bio i ostao njegova najveća ljubav

Kontroverzni tajkun  Donald Trump ipak se neće kandidirati na američkim predsjedničkim izborima 2012. godine. Tvrdi da nije spreman napustiti privatni sektor te da je  biznis bio i ostao njegova najveća ljubav. 

- Odluku nisam donio lagano i bez žaljenja. Da sam se kandidirao, sigurno bih pobijedio, izjavio je Trump. 

Osebujni tajkun blizak je Republikanskoj stanci. Žestoko je kritizirao sadašnjeg predsjednika Baracka Obamu optužujući ga da uopće nije američki državljanin.  

Komentara 7

LJ
Lastan_Jr
03:57 17.05.2011.

Nakon sto ga je Obama razvalio s govornice, ne moze se kandidirat ni za predsjednika kucnog savjeta vise...!

PB
predrag borna
05:39 17.05.2011.

Lastan Jr....Upravo sam to želio reći i ja...Ova izjava da\"mu se neda biti američki predsjednik\" može samo dobro nasmijati ljude.

OB
-obrisani-
00:23 17.05.2011.

donald dak tramp de ti nama reci tko ti nije dao podršku pa čemo mi to shvatiti odmah zašto kao ne želiš biti prezidente

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije