Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Lov na vještice'
Povratak na članak

Trump tvitnuo i izazvao pravu pomutnju. Što je porukom mislio?

Ostaje nejasno je li potvrdio istragu ili je govorio o izvješću u listu The Washington Postu, kao što tvrdi izvor blizak Trumpovu odvjetniku.

Komentari 3

MX
Mister X
21:55 16.06.2017.

O čemu je riječ do sada , u svezi Trumpa ? dobro poznato i jako priznato naročito na Balkanu ... rekla kazala ništa dokazala ali to postaje istina i svi bez brige .. Možeš suditi zatvarati i Premijere, Par primjera;; svi smo krali krali krali i sve Sanaderu potajno dali dali ; ja imam njegovih 6 milijuna eura kod mene na računu ... Sudac daj to sudu , to je mito to je dokazni materijal to je 5 milijuna eura = 40 milijuna Kuna . Hoćeš gospon sudac kada -lovu malo sutra ti dam ... I na tome osta hvala bogu preko 7 godina ... Da vidim tko je još tako jak osim uskokovog svjedoka ... Pred sudom novinarima i kamerama "tako iskreno svjedočiti i obećati tu sitnicu od novaca . Probajte da ne platite sudu " novac iz kriminala koji držite doma ili na svome računu a sud to zatraži od vas jer ste sami priznali tvrdili da ga imate zaista i to pred ( Vrhovnim sucem RH. ) !

VL
ST
Stipan
08:20 18.06.2017.

Ja mislim da on zajebava cijeli svijet i u tome uživa .

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
07:11 17.06.2017.

Kako se masoni igraju sa jadnicima. Pijun pijunu kao dao otkaz. Fuj,dvije krive karine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.