Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Domu Klasje

Donacije za malu Zvjezdanu prenamijenili djeci bez roditelja

z
Davor Javorović/Pixsell
19.12.2013.
u 15:13

Od prikupljenih sredstava ostalo je približno 5.000 kuna prenamijenjnih za pomoć djeci bez roditelja.

Završena je humanitarna akcija "Za bebu Zvjezdanu" koja je ljetos ostavljena na ulazu osječkog Doma zdravlja. Djelatnici ove ustanove tada su odlučili financijski pomoći udomitelje male Zvjezdane tijekom prve godine njezina života.

No, kako je ona u međuvremenu usvojena, a usvojitili rekli da im pomoć nije potrebna, tako prikupljeni novac usmjeren je na drugu adresu - Dječjem domu Klasje u Osijeku.

- Od prikupljenih sredstava ostalo je približno 5.000 kuna pa smo ih prenamijenili za pomoć djeci bez roditelja. Posvojenjem bebe Zvjezdane i doniranjem preostale prikupljene pomoći Klasju, službeno prestaje humanitarna akcija koju smo pokrenuli za Zvjezdanu - rekao je ravnatelj Doma zdravlja Osijek Miroslav Sikora. Pored toga osječkom Klasju donirali su i 43 komada posteljine te 46 ručnika.

>> Mala Zvjezdana iz bolnice otišla k udomiteljima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije