Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene rotarijanaca

Domu samohranih majki lijekovi i 800 litara loživog ulja

kuca02
kristina štedul fabac/pixsell
11.01.2011.
u 17:52

Ta im je količina dovoljna za mjesec dana grijanja. U kući je trenutačno pet majki i isto toliko djece kojima treba biti toplo

Ovdje vam je zaista lijepo i drago mi je da ste u dobrim rukama. Ako vam još nešto zatreba, samo recite, poručila je majkama i njihovoj djeci, privremeno smještenim u kući Obitelji svetog Josipa, predsjednica Udruge Inner Wheel Ljubica Penić. Supruge karlovačkih rotarijanaca darovale su im 800 litara loživog ulja.

Time će se moći grijati sljedećih mjesec dana. Osim toga, donijele su i lijekove, dječju kozmetiku i hranu. Još uoči božićnih blagdana prodavale su ukrase i tako prikupile oko 6500 kuna. Pridružili su se i drugi donatori.

 – Redovito pomažemo bolnici, Dječjem domu i drugim ustanovama, a ove smo se godine odlučile za kuću Obitelji svetog Josipa. Drago nam je što su našu akciju podržali i brojni Karlovčani kupnjom božićnih ukrasa. Uključile su se i ljekarne Dubravčić, Došen i Penić Mahično – kazala je predsjednica Inner Wheela. Poručila je da će i ubuduće pomagati. Tajnica Udruge Betlehem Nevenka Šoštarić zahvalila je za pomoć.

 – U kući je trenutačno pet majki i isto toliko djece. Danas nam dolazi još dvoje novih stanara i potrebe su zaista velike. Najveći su nam upravo troškovi grijanja, režija i hrane. Tu su mala djeca i uvijek treba biti toplo – rekla je Nevenka Šoštarić. Iako im mnogi pomažu, svaka potpora je dobrodošla. Majke koje se nalaze u kući kažu da su sretne kada znaju da ima toliko dobrih ljudi i da nisu zaboravljene.

 – Treba nam sve što i svakoj obitelji, pelene, lijekovi, hrana... Ne može se pogriješiti niti s jednom donacijom. Često nam donose dječju hranu, ali ne smije se zaboraviti da su tu majke, koje također trebaju jesti – poručuje tajnica Betlehema.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije