Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA

Domar pritvoren zbog seksualnog zlostavljanja štićenice

Ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL
11.06.2018.
u 13:31

Neslužbeno se doznaje da radi u jednom domu na širem zagrebačkom području u koji su smještene odrasle osobe s intelektualnim ili tjelesnim teškoćama

Muškarac (54) pritvoren je zbog sumnje da je počinio spolni odnošaj bez pristanka sa štićenicom doma u kojem je radio.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda tijekom vikenda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Osumnjičeni je uhićen prošli tjedan, odmah nakon što se doznalo za seksualno zlostavljanje. Neslužbeno se doznaje da radi u jednom domu na širem zagrebačkom području u koji su smještene odrasle osobe s intelektualnim ili tjelesnim teškoćama.

Seksualno zlostavljanje trajalo je najmanje dvije godine, a tijekom istrage trebalo bi se utvrditi i je li bilo još žrtva. Nije poznato tko je domara prijavio policiji, koja je zbog zaštite žrtve samo potvrdila da je zbog spomenutog događaja provela kriminalističko istraživanje. Za djelo za koje se sumnjiči prijeti mu kazna do 10 godina zatvora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije